![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
באתר פיאט . קום יש דגמים שאין בארץ כגון FIAT IDEA או FIAT SEDICI ועוד...
קישור למה לא מביאים גרנדה 3 דלתות לא ספורטיבית? באו נקווה שסמלת יודעת מה היא עושה. כי בנתיים כולם נוגסים מהשוק ופיאט לא נערך לאחרונה על ידי liranet : 28-11-12 ב 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
לגמרי לא מדויק. בדיקה במדריך למחירי רכב חדש באנגליה מגלה שפיקנטו 1 ליטר ידנית עולה שם סביב המחיר בו ניתן לקנות פיאט 500 1.2 פופ, שהוא הדגם הבסיסי להבנתי. נכון שיש פיקנטו זולה יותר, אבל מדובר בדגם שאינו מאובזר כפי שמאובזר זה הנמכר בארץ. ובכדי להסיר ספק, כזה הנוגע לרמות איבזור שונות, הרי הדגם הבסיסי של פיקנטו ידני עם המנוע הגדול יותר הזהה לזה הנמכר בארץ עם תיבה אוטומטית, שכידוע מאובזר למשעי, יקר יותר מהפיאט דנן. המצב כידוע כאן הפוך לחלוטין ובכבישים גם רואים את התוצאה. ובכל הכבוד אני לא רואה טעם רב בהגנה על היבואן או בנסיון לתרץ את תימחוריו, במיוחד שלדעתי כל אחד יכול לראות שבכך הוא מנסר את הענף עליו הוא יושב, לצערי יחד איתנו, או לפחות אלו בינינו שאוהבים את המותג ורוצים בהצלחתו כאן.
נערך לאחרונה על ידי indra : 27-11-12 ב 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פנדה החדשה בישראל, החל מ 69,900 ש"ח | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 01-05-12 22:29 |
פיאט פנדה 2011 0 ק"מ ב 75,900ש"ח | mgoldst | מכירה | 2 | 12-02-11 13:01 |
פנדה אוטמטית - האם בעיה בגיר? האם "עגלה"? | אורפז | פנדה - טכני | 1 | 05-11-08 08:03 |
פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד