![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בוקר טוב לך אלון !
כואב מאוד לשמוע את הסיפור שלך. אני הוא זה שהציע לך 2500 ₪ על הרכב, בתקווה שנגמור ב- 3000. אבל אתה התעקשת ואפילו אמרת לי שאין לך ביטוח גרר. איני נוהג לפזר מלח על פצעים, אבל במקרה הזה מגיע לך "לטמה" בראש. לצערי נוכלים וגנבים לא חסרים בארצנו, אבל מעולם לא ידעתי שהם יורדים נמוך כל כך. לגבי העברת הבעלות, אין לך מה לדאוג, על שם מי הוא העביר את הרכב. שמור את הטופס שקיבלת מהדואר. הפעם שילמת דמי לימוד. מקווה שהמקרה יהיה נר לרגליך. גם לי קרה לפני שבועיים משהוא דומה. כאשר מכרנו את ה-GT , סיכמנו מחיר וניגשנו לדואר להעביר בעלות. לאחר ההעברה נתן לי הקונה חבילת שטרות, ספרתי והיה חסר 300 ₪. אמר שזה כל הכסף שיש לו. מחוסר ברירה הסכמתי. לפחות למדתי שהחיים הם בית ספר, ותמיד אפשר ללמוד דבר חדש. חברים. לקחת את הכסף לפני העברת הבעלות. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אז קנית אוטו, נסעת בו כ200,000 ק"מ, הזנחת אותו ולא טיפלת בו, החלטת למכור במחיר X, נכנעת ללחץ של מישהו עבור מחיר נמוך משמעותית, ולא שמת לב מה קורה איתך.
צר לי, אבל אני גם בדעה של "מגיע לך". תטפל ברכב שלך, ואז הוא לא יתקלקל ולא ירגיש לך "רכב צעצוע". אם אתה רואה שמישהו מגיע לקנות את הרכב ונראה לך מפוקפק, Walk away. אתה לא חייב לו כלום. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
אני עדיין מופתע שהרכב החזיק 200,000 ק״מ ללא שום טיפול עד שהתחילו התקלות..
היה לו פוטנציאל טוב ![]() אמרת שמלכתחילה הוא טען שאף אחד לא ישלם יותר מ500₪ על הרכב ועדיין הלכת איתו להעביר בעלות.. פעם הבאה תקבע לעצמך מחיר מינימלי שאתה מוכן למכור ותרשום זכרון דברים עם הקונה כך תקבל את המחיר שסיכמתם עליו מראש. זה אולי מבאס ומרגיז אבל כמו שאמר דוד , זה שיעור לחיים לאו דווקא בנושא רכבים. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא חושב שבמקרה הזה היה מועיל זכרון דברים.
לדעתי, התגובה של גדעון נכונה מאוד, Walk away. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 1
|
חבר'ה תודה על ההיענות אבל לא עניתם על התשובות
אם אחרי שחתמנו על העברת בעלות (שהוא בכלל לא רשום בה) יהיו השלכות לגבי ? אחותי בחו"ל והיא מפחדת שלא יתפתחו בעיות בעתיד. העסקה כבר נעשתה , לאחריה השכלתי ולמדתי לקח לחיים. מה שמצחיק שכל החברים שלי מתעוררים אחרי הנעשה . קיצור צריך להיזהר ממניאקים שבבוקר מתעוררים וחושבים את מי לתפוס כפיתיון. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
למה לא ענינו ?.
הנה כתבתי, "לגבי העברת הבעלות, אין לך מה לדאוג, על שם מי הוא העביר את הרכב. שמור את הטופס שקיבלת מהדואר." תגיד לאחותך שאין לה מה לפחד. אם הוא ימשיך לצלצל ולהציק לך, פעל כפי שהצעתי. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 1
|
תודה דוד.
עכשיו אנחנו פטורים ?! בכמה יכולתי למכור אותו ? שמעתי שבפירוק נותנים 5000 ש"ח . |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד