![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
תודה גבר גבר
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
לא הבנתי על סמך מה קבעת שזה אטם ראש. יכול להיות שיש לך נזילה איפשהו, ויכול להיות שזה ראש מנוע.
המחיר של תיקון ראש מנוע משתנה בהתאם למצא שלו, אבל תכין בערך 3,000 ש"ח לעניין הזה. אם יש לך קצת רקע טכני, ספרות מתאימה וכלים מתאימים - אתה יכול לעשות את זה לבד המנוע של הפונטו (לא ה-16V) מאוד פשוט ![]() בקשר להערה של לירן, היה לי מאוד קשה להבין את ההודעה שלך (גם זאת בעברית, וגם את זאת באותיות אנגליות). נכון שזאת לא שפת האם שלך, אבל אין שום בעיה לפתוח את וורד, לכתוב שם ולעקוב אחרי ההצעות לתיקונים שלו. כדי שנעזור לך, אנחנו צריכים קודם להבין אותך
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
הצעה שלי גש למוסך.. יבדקו לך ויתנו לך חוות דעת מקצועית
אל תנסה להבין איפה הבעיה כי בדברים כאלו ניחושים לא יובילו לשום מקום ועוד משהו אל תתרגש מחבירנו לפורום גילי.. התחביב שלו זה להיות ציני ולחפש כל מיני הודעות כדיי שיוכל להגיב עליהם בצורה מגעילה.. פשוט תלמד לעשות מה שכולם עושים פה לפי דעתי פשוט להתעלם מההודעות שלו בהצלחה נשמח אם תעדכן אותנו לאחר בדיקת מוסך.. |
|
|
#14 |
|
Guest
|
תודה רבה לארילו וrhayun
אולי באמת הגזמתי עם תגובה שלי פעם הבה פשוט אתעלם רכב כבר במוסך תודה ל מישהו הקשיב לי. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
אני מצטער מראש שזה קצת OFF TOPIC אבל מדגדג לי באצבעות....
"רועעיייייייייייייייייייייייייי!!!!" וכל הכבוד לחברי הפורום שדואגים גם לעברית התקינה, שחשובה (כמעט) כמו רכב תקין. שוב, סליחה. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד