![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לכל פונטו דור שני 3 דל' יש את הפגושים האלה. לא רק לספורטינג ולHGT.
למה לא הביאו? אף אחד לא היה קונה. בדיוק כמו שרוב הסופר מיני האחרים לא הגיעו בתצורת 3 דלתות. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
|
שים לב שגם היום, אין הרבה יבואנים שמציעים רכבים עם 3 דלתות, בייבוא סדיר.
מה לעשות. ציבור הנהגים בארץ הוא ברובו מטומטם. מכוניות סופר מיני, ובמיוחד מיני, נוחות יותר להתנהלות עם 3 דלתות ברובו הגדול של הזמן. מה גם שמקבלים שדה ראיה צידית טוב בהרבה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-10-12 ב 09:51. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
היבואן של סיאט לעומת זאת הביא גם בדור הקודם וגם בדור הנוכחי דגמים של 3 דלתות, ולא דווקא הספורטיביות והלך די טוב.
תמחור אגרסיבי, אבזור ו-3 דלתות יביא למכירת גרנדה 3 דלתות בכמות יפה לדעתי. חוץ מזה, גרסאות ספורטינג עם מנועים 1.4 100 כ"ס, אותו מנוע שנמצא ב-500 (כך שהמנוע כבר מוכר ואין יותר מידי מעבר הוצאות על חלפים ולימוד במוסכים) היו צריכות להיות מיובאות לארץ. פרסום אגרסיבי של מכוניות הוט-האץ עם עלות אחזקה זולה וביצועים טובים לצד צריכת דלק במצב הנוכחי היום הינו יכול להיות להיט.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
|
היום, בהחלט.
דאז, ככה ככה. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
|
צטט:
לא קריטי אבל בא לך להסביר את מה שמסומן באדום ? למה כאילו ? ואני לא מטומטם .. סתם שואל
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
מנהל
|
כי מכוניות כאלה לא אמורות לשנע יותר מאדם אחד/שניים ברובו המכריע של הזמן.
המטרה שלהן היא להיות רכב עירוני קטן וזריז בשביל הנהג כדי להגיע למחוז חפצו, וכדי לחנות בקלות. בארץ, הן נחשבות למכוניות משפחתיות. אנשים קונים אותן שלא לפי הצרכים שלהם, כרכב ראשי, ומשתמשים בהם כאילו הן מכוניות גדולות יותר. כאשר בפועל, הן מאוד צפופות מאחור, ובעלות תא מטען קטן מאוד. או בקיצור, אם אתה מסיע אנשים/ילדים מאחור לעיתים תכופות, מכונית מיני ואפילו סופר מיני היא לא בשבילך. בגלל זה רווחת כאן הדעה שרכבים עם 3 דלתות שמורים לרכבים ספורטיביים, או לא פרקטיים. שים לב למשל, שהמיני וה500 מיוצרות רק במרכב 3 דלתות. 5 דלתות במכוניות כאלה זה תירוץ של היצרנים כדי להגדיל את המכירות. באירופה הרוב הכמעט מוחלט של המכוניות הללו נמכר עם 3 דלתות, וזו ההוכחה. בונוס נחמד ברכב עם 3 דלתות הוא שדה ראיה צידי גדול יותר. למה? הדלת ארוכה יותר, על מנת לאפשר קצת יותר פרטיות אם כן רוצים להיכנס למושב האחורי. כתוצאה מכך, קורת B נמצאת אחורה יותר מאשר ברכב עם מרכב 5 דל', מה שאומר שהחלונות ארוכים יותר, מה שאומר שניתן לראות יותר לאחור, מחלונות הצד. הדלתות הגדולות יותר גם מאפשרות לנהג לצאת ולהיכנס בקלות יותר, בתור זה שמשתמש באופן דיי בלעדי ברכב ברוב הזמן. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ביזו 405 ובונטו טורבו HGT
|
וואלה לי יש טמפון של HGT גם קדימה גם אחורה ?<?
כמה אתה משלם ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
טמפון ?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה טמבון קדמי לפונטו ספייס 2003 | moyalmoyal | מכירה | 0 | 07-01-12 20:04 |
| מחפש טמבון קדמי ספייס | 11astrix | קניה | 0 | 05-01-12 17:52 |
| מחפש טמבון קדמי ספייס | moyalmoyal | קניה | 1 | 28-12-11 21:02 |
| מחפש טמבון קדמי לפונטו ספייס | moyalmoyal | קניה | 0 | 17-12-11 18:53 |
| האם טמבון קידמי HGT יכול להתאים לפונטו ספייס | אלי_בוני | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 23-12-09 19:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד