![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לפי דעתי תיפנה לאיגוד המוסכים ותישאל מה עושים בנוסף תיבדקו בקבלות מה רשום שעשו והחליפו ותיפנה לעורך דין אני מאמין שלא יהיה לך בעיה גדולה כי את בעצמך מכונאי מוסמך אז לא תיצתרך את חוות דעתו של אחר בתחום בשביל חוות דעת משפטית
בהצלחה ותיקרע אותם בשביל כולנו יאיר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צריך לבדוק מה הוחלף יתכן שרק הפילטר לא הוחלף נטיל ספק
אח"כ הולך למוסך והופך להם אותו |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
סביר להניח שרק הפילטר אוויר לא הוחלף.
ביחס לשמן מנוע ומסנן שמן לא הצלחתי לקבוע. השמן נקי, היה כך גם קודם. לא יכולתי להוריד פלג ולבדוק, משום שהמנוע היה חם. צלחות ברקס, רואים שהם חדשים. הבן רתח מזעם. אמר בהתחלה שמחר עד הצהריים המוסך יקבל מכתב מעו"ד. אפילו שהבן של אחותי הוא עו"ד, פסלתי בינתיים את הדבר. מחר על הבוקר הרכב יחזור למוסך. נשמע מה יגידו. לא קיבלנו חשבונית או רשימה, משום ש"אוטו -סנטר" שילמה עבור הטיפול, מתוקף האחריות. אבל בהמשך אבדוק במוסך הונדה מורשה יבואן ברחובות, מה כתוב במחשב. ברור לי שהמוסך יכול לכתוב במחשב שהכול הוחלף. בכל זאת אבדוק אחרי החג. עדכון בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עדכון. הבן חזר בבוקר למוסך.
נאמר לו שבטיפול 15K לא מחליפים את פילטר האוויר. אלא רק ב-30K ק"מ. הראו לו שכך כתוב בספר הרכב, נטען שהמכונאי לא פותח את חופת הפילטר, כי זה לא כתוב בספר, אפילו שקל מאוד לפתוח ולהביט. סה"כ 4 קליפים שנוח מאוד לפתוח אתם. אז איך קרה שהמסנן שחור וסתום ?. ביקשו 200 ש"ח להחליף. קניתי בחנות פילטר ב-50 ש"ח החלפתי ונגמר. ממש אין בושה. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
פילטר פעם ב30 אלף זה לא נישמע בסדר חבר שלי עם הונדה אקורד שעשיתי לו טיפול תקופתי ויש לו בדיוק אותו פילטר רשום בספר להחליף כל טיפול יש מכוניות אפילו שיצרן הרכב אומר להחליף כל 5אלף. 200 שח לפילטר על מי הם מנסים לעבוד שילך להם לתרופות זה פשוט מרתיח את הדם
שיהנה מהרכב חג שמח
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מימוש אחריות על חלודה | retrohaifa | פונטו - טכני | 10 | 27-08-12 01:39 |
| פיאט פנדה חדשה עם אחריות לכל החיים | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 03-05-12 07:58 |
| סטרטר לפונטו ספייס משופץ עם אחריות 250 שקל | 106 xsi | מכירה | 1 | 19-08-10 17:44 |
| למכירה קסנונים עם אחריות במחיר שלא יחזור! | anakonda | מכירה | 4 | 15-04-09 22:55 |
| אחריות יבואן/יצרן - פיאט פונטו ספייס אקטיב | פיאט כללי | 3 | 02-09-06 01:04 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד