![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה רבה, עשיתם לי קצת סדר בדברים.
סליחה, יכול להיות שהתבלבלתי והוא התכוון לחוטי הצתה שעולם 160 ש"ח כל אחד מקורי? קצת התבלבלתי עם המושגים, יש דבר כזה חוטי הצתה או שהמצאתי משהו? אם אני זוכר נכון, הוא אמר שמניסיונו, כאשר מפרקים פלגים אז החוטי הצתה יכולים להיקרע אז להתכונן אולי להחליף אותם ואם אני רוצה מקורי אז כל אחד יעלה 160 או שהוא יביא לי חילופי טוב 4 ב160. הגיוני? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
כן, יש דבר כזה חוטי הצתה. אפשר לדעת איפה אתה מטפל באוטו? נראה לי שהמוסכניק שלך די עובד עליך....אם אני מבין נכון מה שכתבת, אז בהחלט מנסים להוציא ממך עוד כסף, כי רואים אחד שסומך עליהם. כשמחליפים פלגים לא אמורים לעשות פגם לחוטי הצתה, אלא אם כן רוצים להוציא ממך עוד כסף. ופעם אחרונה שעשיתי טיפול לפונטו שלי קניתי פילטרים שמן ואוויר מקוריים ב90 יחד, ופלגים ב100 ש"ח סט של 4. הכול נקנה ברחוב המגינים בחיפה. תזהר שלא יעבדו עליך באמת.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
צטט:
הטיפול עלה לי 150 ש"ח, פילטר שמן 50 ש"ח, פילטר אוויר 50 ש"ח ועבודה חמישים, סה"כ 150 ש"ח, מחיר הוגן לא? החלפים יקרים בעשרה שקלים יותר מהמקורי אבל זה התקזז במחיר העבודה הזול לדעתי. לדעתי אני כבר יכול לקנות חלפים ולעשות את הטיפול הזה בבית, למרות שאת הפילטר שמן ניראה שקצת קשה לפרק בלי להרים את הרכב גבוה, אני צודק? למיטב הבנתי מה שאתם אומרים זה לקנות את הפלגים, פילטר שמן, מסנן אוויר הכל מקורי לטיפול הבא ולא אמור להיות קשר לחוטי הצתה? כל כמה זמן מחליפים את החוטים האלו? דרך אגב, מה תפקיד הפלגים? תודה! ועוד שאלה בקשר לשמן מנוע, אני כבר טיפול שני שם Liqui moly הבקבוק האפור עם התוסף, קראתי עליו כל מיני דעות באינטרנט, קראתי על הרבה שמנים ואני לא מצליח להבין מה הכי מומלץ לפונטו שלי, השמן עלה לי 130 ש"ח, אני לא מספיק מבין כדי להגיד לכם אם השמן טוב או לא מבחינת ביצועים, אני רק יכול להגיד שאחרי 10K המכונאי ראה את השמן היום והוא במצב מצוין יחסית. האם להמשיך להשתמש בו או להחליף למשהו מומלץ יותר, אולי valvoline? במה אתם משתמשים? נערך לאחרונה על ידי spice2003 : 28-09-12 ב 15:08. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לגבי חוטי ההצתה המוסכניק שלך צודק מומלץ לשים בדומה לפלגים רק מקורי. ואכן חוטים ישנים יכולים להיקרע בעת החלפת הפלגים.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
אלו הממצאים שהגעתי לאחר בדיקה באתרים בחו"ל לגבי קניה של החלפים לפיאט פונטו:
איביי: 4 פלגים של NGK - ש70 ש"ח כולל משלוח. http://www.ebay.com/itm/NGK-Spark-Pl...item439d383394 (יש גם של bosch במחיר טוב אבל לא ראיתי מישהו פה מדבר על bosch). איביי חוטי הצתה של bosch: מאתיים שמונים ושש ש"ח כולל משלוח http://www.ebay.com/itm/FIAT-Punto-1...bb5b96&vxp=mtr. seekpart24.com חוטי הצתה: ngk: ארבע חוטים ב722 ש"ח כולל משלוח. http://seekpart24.com/ngk/ignition-c...00153&at=13765 כל שאר החברות מאוד יקרות ולא הצלחתי להבין אם זה מחיר ל4 בחבילה או רק אחד . http://seekpart24.com/beru/ignition-...00153&at=13765 מה דעתכם לגבי bosch, יש להם מקדחות טובות לא.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
למה לחפש באיביי?
אני החלפתי חוטי הצתה לפני כמה חודשים המחיר היה 261 שקלים לפני מעמ! מדובר על חוטי הצתה מקוריים של פיאט.
הפיאט מאוד רגישים לחוטי הצתה שלא מקוריים שאכן עלולים לגרום לתקלות בסלילי ההצתה ובמחשב.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלת חשמל ספייס 2003 ידני | madar007 | פונטו - טכני | 4 | 03-12-11 23:36 |
| מחפש פונטו ספייס 2001-2003 ELX ידני | talos100 | קניה | 0 | 17-09-11 00:07 |
| קניתי פיאט פונטו ספייס ידני 2003 YOUNG S60 | bombaclat | פונטו - טכני | 4 | 11-08-11 20:11 |
| מחיר טיפול טימינג -פיאט דובלו 2003 טורבו | oren0311 | שאר הדגמים - טכני | 1 | 02-04-11 13:15 |
| מחפש טבלאת יחסי-העברה (פיאט פונטו ספייס יאנג ידני 2003) | felixr | פונטו - טכני | 0 | 08-12-10 21:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד