![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#13 | |
|
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו 1.4L רובוטי
|
צטט:
למשל: פתיחת דלת->משאבה פועלת עד שמפסיקה->הכנסת מפתח לסוויץ->המשאבה שוב פועלת->העברה להילוך N->ושוב המשאבה פועלת. מיתברר שצובר תקול הוא האמא של כל המחלות שניגרמות לרובוט, החל מנזילות, בניית לחץ לא יציב שיכו לשחק בטווח 5~75 באר, בלאי מואץ למשאבה, ביצועים ירודים של הרובוט רעידות וכו'. וזהו גם החלק הזול ביותר להחלפה, באירופה מתומחר סביב ה50 לירות סטרלינד לחלק מקורי חדש!. הצובר אצלי חצי גמור, אני מכיר את הרכב שלי וזה לא היה לפני כחצי שנה. עכשיו הבעיה מהיכן להביאו- כי לפי המחיר בארץ יותר מישתלם לעשות חופשה באירופה ולחזור עם החלקים. המצב פשוט עצוב- ואין לי גם כוח ביכלל להיתייעץ עם המוסך, ההכרות של בעלי המיקצוע עם הגיר והסימפטומים והגורמים לא שיא המומחיות שלהם. אחרי הכל - כמה מכוניות כאלו יש לנו בארץ? באירופה מדובר על מיליונים והפורומים מוצפים במידה. ובנוגע להחלפת כל הרובוט אצלך- מדוע הסכמת לשלם ולהישאר עם הבעיה איתה ניכנסת למוסך? היו לך רעידות והחליפו רובוט ושילמת ולא עזר- אז שיחזירו לך כסף או ימשיכו לתקן בבעיה! מעצבן שבארץ אתה ניכנס עם בעיה ומחליפים לך חצי רכב ואתה משלם על הכל ובסוף הבעיה נימשכת והמוסך שואל אתה אתה מוכן להמשיך לממן את מסע ההרתפתקאות שלהם בהחלפת כל הרכב . בנוסף- האם בדקו אצלך את המיסב -clutch release bearing ? אצלך זה באמת נישמע כמו אחת מהמיסבים החזיר את חלקיו לבורא. ".Another issue is when a release bearing fails it can distort the sleeve it sits on (held onto the box with 3 10mm bolt heads) and without appearing to bang on sometimes it can bend the fork fingers that shift the bearing so carefully inspect them when the box is off or you will stick it all together and sob whilst taking it off again i know ive been there.........." נערך לאחרונה על ידי מישאל.ח : 03-09-12 ב 12:39. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור 1 רועדת בהתחלת נסיעה ובזינוק בעליה | elior93 | פונטו - טכני | 20 | 22-05-12 22:11 |
| "החלקה" של הגיר בהתחלת נסיעה + תושבת רדיאטור שבורה | idobi | פונטו - טכני | 3 | 09-03-10 17:47 |
| צריך עזרה בבקשה.האם אגזוז מקולקל יכול לגרום ל | spirit73 | בראבה - טכני | 24 | 28-12-08 11:45 |
| רעשים בהתחלת נסיעה ועצירה | ran | פונטו - טכני | 8 | 19-10-08 10:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד