![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 55S
|
שלום רפי
מדובר בפונטו 55 מנוע 1100. שנת 96. אציין שכרגע ניתקתי את החיישן. לא דולקת שום נורה בעקבות כך. המנוע עובד טוב יותר- אין שיהוקים בתחילת נסיעה כפי שהיו כשהחיישן היה מחובר. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האמת שזאת הבדיקה הפשוטה שהרי חיישן חמצן עובד כרגע במצב ברירת מחדל
כמובן לאחר פעולה כזאת צריך לעשות ריסט למחשב הרכב נערך לאחרונה על ידי yair068 : 25-08-12 ב 00:51. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחמם חיישן חמצן
סליל חימום חיישן חמצן במכוניתך מקבל הארקה (מינוס) קבוע מגוף הרכב בחוט בצבע שחור/ירוק.
+ (פלוס) מגיע אל חוט בצבע חום/לבן ממסר הכפול מהממסר שבו שמזין את מחמם חיישן החמצן, מזרק הדלק (חד נקודתי), סולונואיד קניסטר פחם, סלילי הצתה ומשאבת הדלק. רק בהפעלת מתג הצתה למצב ON ללא הנעת הרכב תהיה הזנה מהממסר לכל הרכיבים האלו רק למשך כמה שניות והיא תיפסק. בהנעת המנוע כל הזמן מוזנים הרכיבים האלו כך שגם מחמם חיישן החמצן תמיד פועל ומחממו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 55S
|
היום בדקתי שוב. בדיקת סליל חימום כשהסוויץ פתוח והרכב לא מונע 4.5V. בהתנעת המנוע המתח הנמדד היה 14.3v. וכאן נשאלת שאלה נוספת. האם מתח לא תקין יכול לפגוע בנתונים שמספק החיישן.
כנראה שישנה בעיה בטעינה ברכב : בדיקה כשהמנוע כבוי 12.2v כשהמנוע מונע ללא צרכנים : 14.3V חריג! כשישנם צרכנים נע בין 13.2V ל 14V לפי מספר צרכני החשמל שאני מחבר. כמו כן באזור הקוטב החיובי יש נוזל (כנראה חומצה) ואבקה לבנה. האם הבעיה היא באלטרנטור או בחלק אחר ? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין לך בעיה באלטרנטור.
דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
האבקה הלבנה על הפלוס של המצבר הוא דבר רגיל זה רק קורזיה כתוצעה מהבדלים בחומרים של החיבור במצבר ובין הנעל כבל ולגבי הנוזל זה יכול להיות חומצה אבל אני חושב שזה כתוצאה של הקורוזיה בחיבורים
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
צטט:
בדוק מתח בחוט האפור של החיישן חמצן שהוא המינוס... מול הקוטב החיובי של המצבר.. האם יש מתח מצבר או לא? |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיישן חמצן | קליין | פונטו - טכני | 4 | 06-08-11 22:29 |
| חיישן חמצן | שמואל33 | פונטו - טכני | 5 | 02-10-10 22:06 |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| חיישן חמצן | yair068 | פונטו - טכני | 1 | 01-08-10 10:35 |
| חיישן חמצן | hararim | פונטו - טכני | 1 | 19-04-09 03:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד