![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
| צפה בתוצאות הסקר: איזה יום אתם מעדיפים? | |||
| שישי |
|
4 | 22.22% |
| שבת |
|
14 | 77.78% |
| מצביעים: 18. אתה לא יכול להבציע בסקר זה | |||
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Guest
|
סיכום קצר
אני חוזר מהמפגש ברגשות מעורבים -
מצד אחד היה כיף, מצד שני - איפה אתם, אנשים?!?!? ראשית כל, הייתה היענות די סבירה מצד חברי המועדון ליוזמה, אבל ברגע האמת באו ממש מעט אנשים. בסה"כ 7 מחברי המועדון השתתפו במירוץ + כמה מעודדים. אותה כמות בערך הגיעה ממועדון מאזדה. ראיתי פנים חדשות בדמות ארז, הבעלים המאושר של הפיאט קופה של ניר. כל הכבוד לכולם על ההגעה בזמן, אני מוקיר לכם תודה, חבל שחלק קטן מחברי מועדון מאזדה ממש לא עמדו בסטנדרט הזה, אבל מפאת המחסור באנשים חיכינו גם להם. בסה"כ היינו כ 16 נהגים, התחלקנו לקבוצות ועלינו למקצה ההיכרות והתוודענו למסלול, חלקנו בפעם הראשונה וחלקנו בפעם המי יודע כמה. בסה"כ כולם נהגו יפה והשתפרו משמעותית במהלך היום, רואים שהרוב כאן מבינים מה זה נהיגה ואני חושב שגם הטיפים שחילקתי עזרו מאוד. רוב האנשים קיצצו בערך כשניה מהזמן שהם עשו במקצה האחרון לעומת הזמן שעשו בהמשך - וזה יפה מאוד!!! יש פוטנציאל... קצת כואב לי על דני שהפגין נהיגה יפה מאוד אבל בחצי גמר השני אתרע מזלו ועוד נהג מהמועדון (קשור איך שהוא לליאור) הביא נוגרה לדני והוציא אותו מהתחרות. אבל מי אם דני יוותר, ובגמר ב' טיפס שני מקומות במהלך מרדף מרהיב אחרי חברי מועדון מאזדה ועקף בצורה מרהיבה כמו נהג ליגה מקצועי. את הגריד בגמר א' איישנו אני וגילי, מאחורינו חיים (?) ממועדון מאזדה ואחריו ליאור, וציפינו לפודיום פיאט משולש, אבל רצה הגורל אחרת ולא כך היה... חיים היה מהיר ממני והרגשתי את זה מהנגיעות הקטנות שהוא הקפיד לתת כדי להזכיר לי שהוא מאחורה, אבל לא התרגשתי במיוחד, עד שעשיתי טעות והוא הצליח לצלול. ברחו לי השמות של האנשים ממועדון מאזדה, אבל דני סיים שלישי בגמר ב' ואני סיימתי שני בגמר א' - אם מישהו שמר את הדפים של התוצאות, הוא מוזמן לפרסם כאן... כל הכבוד על הספורטיביות של כולם!!! מחכה לתמונות של צלם החתונות אוראל. בכל מקרה, נמאס לי כבר לחפור, לסיכום: מי שלא בא הפסיד, אני מאוד נהניתי ואני מקווה שכולם גם כן. להתראות במפגש מועדוני הרכב בלטרון ב 30/3. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד