![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
טוב אז עם מועדון ה-5 אנחנו צריכים לתאם מפגשים, ועם מועדון אלפא אנחנו לא אמורים לעשות מפגשים. אם היינו קובעים מפגש מועדון עם מועדון ה-5 נראה לי תגובתך הייתה שונה.
אני אישית לא רואה שום סיבה להתחיל לתאם מפגשים עם מועדון ה-5, הן לנוכח מספר מכוניות האספנות במפגשים. אבל כמובן אם זה יתברר כבעייתי תמיד אפשר לשנות. רוב וכלל חברי המועדון (כפי שראית גם במפגש באיקאה) מעוניינים במפגש יחד עם אלפא רומאו וכפי שנראה אתמול התוצאה הייתה מוצלחת. רוב חברי הפורום רואים סיבה להיפגש ביחד, ואם זה יגרור מפגשים יותר גדולים וחברי מועדון מרוצים מה בדיוק החיסרון שבדבר? אין שום בעיה עם דעתך, אבל כשהרוב קובע שטוב לו עם משהו אין צורך לבוא ולתת היערות מיותרות אחרי מפגש מעולה. (במיוחד אם אינך מתכוון להגיע למפגשים הללו). הכי קל להאשים את הניהול, והכי קל לדבר על נייר, אם נאמר בגישה שלך, אז הטיול שלך אורגן מהיום למחר בגלל שהגיעו 3-4 מכוניות. (כמובן שלא נכון).
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקר המועדון לגבי אירוע הקרוב ! | Michael | פורום המועדון | 18 | 22-06-12 00:09 |
| אירוע אספנות ויין ביום שישי (3.12) | רועי צוקרמן | פיאט אספנות | 0 | 01-12-10 00:18 |
| אירוע לקידום הספורט המוטורי | מועדון פיאט ישראל | 22 | 03-04-07 03:21 | |
| אירוע לציון 4 שנים ל CARSFORUM | מועדון פיאט ישראל | 50 | 15-06-06 16:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד