![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
תצרוכת דלק אונו שנת 93 קרבורטור מנוע 1110
האם הגיוני שבמשך 160 קילומטר האוטו לגם חצי טנק דלק.?
היו שתי נסיעות בכביש מהיר על מהירות של 100 קמ''ש(מאשדוד לבת ים) ושאר הנסיעות נסיעות עירוניות במהירות של 50-70 קמ''ש. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Re: תצרוכת דלק אונו שנת 93 קרבורטור מנוע 1110
צטט:
[i]בדיקה לפיי בדיקת שעון הדלק, היא לא בדיקה נכונה, ולא אמיתית ומטעה.[/i] בדוק שוב כפי שהסברתי, על ידי חלוקת קילומטר לליטר, וחזור לעדכן. בברכה צביקה |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
יש לי בעיה שמד הדלק שלי לא טוב או יותר נכון המצוף לא בסדר וכאשר אני מתחיל ליסוע המד שלק יורד עד לנורה ורק כאשר האוטו עומד לפני ההנעה אני רואה את הכמות המדוייקת של הדלק ובגלל זה שאלתי את השאלה הראשונה.
אבל כנראה שאי אפשר לענות על שאלה אבל בכל זאת מישהו יוכל לענות לי...תודה! |
|
|
#4 |
|
Guest
|
האם לא הייתי מספיק ברור?
כתבתי לך והדגשתי, שלא בודקים תצרוכת דלק לפי שעון דלק, בעל מצוף תקין או לא תקין, אלא לפי מד מהירות, שהקלומטר שבו נסעת, מחולק, לכמות הליטרים שבו נסעת. מה לא ברור כאן? בברכה צביקה |
|
|
#5 |
|
Guest
|
בוא נגיד שמילאתי 10 ליטר דלק ונסעתי בוא נגיד100 קילומטר אז לחלק את ה100 בעשר?
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
כיצד לבדוק תצרוכת דלק, ללא צורך בשימוש בשעון דלק.
צטט:
יש למלאות את הטנק דלק עד לסופו, עד שהדלק גולש החוצה, לבצע נסיעת מבחן למשל 100 קילומטר, ואז שוב לחזור לתחנת הדלק, ולמלאות שוב עד שהדלק גולש, לבקש מהמתדלק את הקבלה המציינת את כמות הליטרים שמלאת בתדלוק השני, ולחלקו במספר הקילומטרים, שנסעת בתדלוק הקודם, בתחילת הבדיקה. האם הבהרתי את עצמי עכשו? האם הבנת כיצד לבדוק תצרוכת דלק? אין להתיחס לשעון הדלק כלל!! בברכה צביקה |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
עכשיו הבנתי תודה רבה.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
מה הצריכת דלק הנורמלית של של פיאט אונו 1100 קרבורטור?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
מישהו?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
אני נוהג באונו 93 1100 קרבורטור.
נסיעות רק בעיר - כ 10 דקות כל נסיעה. צ'וק משוך כ3 דק' מהנסיעה. רדיאטור לא מגיע לכדי פעולה (רק מעגל קצר), נוהג חסכוני כמה שניתן. בקיצור צריכת דלק 1 ל 11 ק"מ. נראה לי סביר בהחלט לנסיעות בעיר ובהתחשב בכך שדרוש טיפול רגיל בדחיפות (ואין זמן) אם יוחלף פילטר דלק,אויר ושמן - יהיה שיפור ל 11.5 או אפילו 12. תשובה ארוכה לשאלה קצרה מקווה שעזרתי.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד