![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שיוש היקר.
מהתגובה שלך מתקבל הרושם שאני מחפש לקבל עבודות. אם תקרא היטב את התגובות שלי, תבין שהדבר לא כך. להיפך אני מתחמק. זה לפעמים גורם לאי נעימות. אז אתה יכול להיות רגוע. ![]() בייחס לשיפוץ קליפר. המצב שתיארתי לגבי החלודה שנוצרת על הבוכנה, נוצרת לעתים רחוקות מאוד, בעיקר אצל אלה שגרים ליד הים. משום שהבוכנה מצופה בכרום וונדיום למניעת קורוזיה. ברוב המקרים לא מחליפים את הבוכנה, משפשפים אותה עם נייר מים ומים. ומחליפים רק את הגומיות. הבוכנה נעה בתוך צילינדר (כמו במנוע) אלא רק שבמקום רינגים האטימה מתבצעת ע"י טבעת גומי. עם קבלת הלחץ הגומייה נמתחת, וסוגרת את הרווח שבין הגומייה לצילינדר והגומייה לבוכנה. דוד.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעידות חזקות במרכב הרכב בעת סיבוב ההגה | saar | פונטו - טכני | 18 | 21-05-10 10:09 |
| קליק בזמן סיבוב של ההגה - ספייס 2003 | hazoom | פונטו - טכני | 9 | 01-03-10 17:42 |
| פונטו 75 בעיה מוזרה | ofir75 | פונטו - טכני | 3 | 13-12-09 20:41 |
| רעש של חיכוך חזק ממסרק ההגה צד ימין של ספייס 01 מה הבעיה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 16-10-08 20:31 |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 09:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד