![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
דוד היקר
הטיפול שאח שלי עשה אצלך היה מעולה.הכל היה תקין והכל היה טוב. אם הייתי מצליח להשיג את הקיט שיפוץ קליפר כולל הבוכנות הייתי שולח את אח שלי מירושלים עד אליך שוב. רק בגלל שלא מצאתי את הקיט שיפוץ עם הבוכנות אלא רק קיט שיפוץ הכולל רק גומיות,[סודאי לא מוכר את הקיט הזה,לא מוסך שמשון יהוד,וגם משפצי הבלמים לא מוכנים למכור את הקיט הזה ללקוחות] לכן נאלצתי ללכת לכפיר בלמים ולשפץ אצלו את הקליפר. עשיתי כל מאמץ כדי להשיג את הקיט השיפוץ המלא על מנת שאתה תשפץ את הקליפר ותעשה את העבודה כמו שאתה יודע באותו מקצועיות ופדנטיות. אם לא יהיה ברירה אני אגיד לאח שלי שיבוא אליך שוב מירושלים,על אף שזה לא קל לו. תודה רבה שי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שיוש היקר.
מהתגובה שלך מתקבל הרושם שאני מחפש לקבל עבודות. אם תקרא היטב את התגובות שלי, תבין שהדבר לא כך. להיפך אני מתחמק. זה לפעמים גורם לאי נעימות. אז אתה יכול להיות רגוע. ![]() בייחס לשיפוץ קליפר. המצב שתיארתי לגבי החלודה שנוצרת על הבוכנה, נוצרת לעתים רחוקות מאוד, בעיקר אצל אלה שגרים ליד הים. משום שהבוכנה מצופה בכרום וונדיום למניעת קורוזיה. ברוב המקרים לא מחליפים את הבוכנה, משפשפים אותה עם נייר מים ומים. ומחליפים רק את הגומיות. הבוכנה נעה בתוך צילינדר (כמו במנוע) אלא רק שבמקום רינגים האטימה מתבצעת ע"י טבעת גומי. עם קבלת הלחץ הגומייה נמתחת, וסוגרת את הרווח שבין הגומייה לצילינדר והגומייה לבוכנה. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שיפוץ הקליפר
שי, לפחות אתה יכול לדעת ששיפצת הקליפר, אצל דני בכפיר בלמים שהוא מקצוען, אמין והוגן במחיריו.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
שי לידיעתך הכללית.
כדי לשפץ קליפר לא צריך יום לימודים ארוך ולא כלים מיוחדים. כל מכונאי יכול לשפץ. שולפים את הבוכנה בלחץ אוויר, משייפים אותה עם ניר מים, בודקים אם הציפוי כרום התקלף, מכניסים גומיית לחץ וגומיית אבק, ובזה נגמר השיפוץ. צריך רק לדעת לאיזה כיוון להכניס את גומיית הלחץ, משום שבצד אחד שלה יש קאנט. בשונה משיפוץ משאבת ברקס מרכזית, ששם יש ללטש את הצילינדר. אבל כיום כבר כמעט לא משפצים משאבת ברקס מרכזית, קונים חדש. בפונטו שלי לפני שנה שיפצתי את המשאבה המרכזית. הגומיות עלו 20 ש"ח. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
היי דוד
שאלתי את אח שלי אם הוא שומע גם את הרעש בנסיעה ישרה,אפילו במידה מועטת. הוא אמר לי שיכול להיות שהיו מקרים שהוא שמע את הרעש במידה מועטת בנסיעה ישרה. השאלה היא,האם יש נזק אם הוא יסע כך עוד שבוע שבועיים,או שזה אפשרי?[במידה וזה אכן הפחית..] תודה שי נערך לאחרונה על ידי shay2828 : 02-08-12 ב 20:39. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא ניתן לקבוע דבר, לפי דבריי אחיך. "הוא אמר לי שיכול להיות".
בקשר לנזק שעשוי להיגרם, ברגע שלא יודעים בוודאות מה הבעיה, לא ניתן לחזות נזק עתידי. שייכנס למוסך לבדיקה. זה לא נראה סיפור גדול. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעידות חזקות במרכב הרכב בעת סיבוב ההגה | saar | פונטו - טכני | 18 | 21-05-10 11:09 |
| קליק בזמן סיבוב של ההגה - ספייס 2003 | hazoom | פונטו - טכני | 9 | 01-03-10 18:42 |
| פונטו 75 בעיה מוזרה | ofir75 | פונטו - טכני | 3 | 13-12-09 21:41 |
| רעש של חיכוך חזק ממסרק ההגה צד ימין של ספייס 01 מה הבעיה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 16-10-08 21:31 |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד