![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
צטט:
מחנה ב7:30 בבוקר בחניה ליד העבודה (אין חניון מקורה), נכנס לעבודה, יוצא בין 12:30-14:30 להפסקה. כ-ו-ל צהריים בתקופות החמות של השנה המנורת הגה הייתה אדומה וההגה היה קשה כאבן, לא עזר מספר הכיבויים וההתנעות מחדש (עליתי על הטריק הזה ובסוף זה הפסיק לעבוד). בקיצור - נוסע ככה עד למתחם של האוכל, אוכל ארוחת צהריים, חוזר לעבודה. בערב מתניע לנסוע חזרה, ותמיד הייתה כבוייה וההגה רך כרגיל. בסוף הבנתי שזה קורה רק כשהרכב חם. כי לאחר שהצלחתי למצוא חניה מקורה כ500-600 מטר מהעבודה והייתי מחנה שם זה לא היה קורה. יניב1190 - שמח שאתה מזלזל בניסיון רב של כמה שנים של אנשים אחרים. מבחינתי אתם יכולים להמשיך לחשוב שאני רושם שטויות, אבל אחרי שנתיים וחצי ניסיון עם הנבלה הזאת (וכן זה רכב פשוט נבלה) יש לי מספיק ניסיון עם התקלות שלה. נ.ב לא הפעלתי את המצב CITY אפילו פעם אחת מהשנייה שקניתי את הרכב, עברתי אליו מרכב ללא הגה כוח בכלל והמצב הרגיל סיפק אותי לחלוטין! נערך לאחרונה על ידי m.l : 28-07-12 ב 15:51. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
זאת הייתה בכוונה טובה....
תגידו עם אני נוסע עם מזגן יש מצב ההגה חוזר להיות רגיל או שכל זה משפיע דרך המכסה מנוע? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
מעולם לא ניסיתי לקרר את פנים הרכב, לכבות ולהניע מחדש ולבדוק מה קורה.
המנוע החשמלי של ההגה הוא פנימי, לכן יכול להיות שזה יעבוד למרות שאתה יכול לפנות ל"קצב" מנועים חשמליים, הוא מפורסם פה בפורום לפי מה שזכור לי |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
בעניין ההגה שנוטה ימינה - זה גם שהרכב עומד מונע הוא מושך לימין או רק בנסיעה?
בכללי אם שמניעים את הרכב ההגה פתאום "מושך" לימין או לשמאל שהוא עומד ולא בנסיעה זה תסמין לחיישן מומנט לא מכוון \ או לא תקין וזה מסוכן מאוד! תתאר לך מצב שאתה משייט לך ב100 קמ"ש ופתאום ההגה מסתובב לך . לא נעים! ![]() אגב למערכת ההיגוי החשמלית יכולה להיות תקלה אם המצבר חלש\אין טעינה\או חיבורי חשמל רופפים(אולי המינוס בין המצבר למרכב הרכב.) בעקרון ההמלצה היא כאשר מנורת תקלה מופיעה פשוט להתחבר עם סורק תקלות ולראות מה התקלה בדיוק - כך נדע ממה נובעת או מושפעת ומה הנזק! גם אם המנורה נעלמת התקלה נשמרת במחשב הרכב.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חגיגה בנורות אזהרה + בעיה בהגה כוח | JunoBoy | פונטו - טכני | 4 | 29-12-10 22:13 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| ספייס 2005 -בעיה בהגה החשמלי | dedo1 | פונטו - טכני | 2 | 28-01-10 22:05 |
| בעיה בהגה כח - פונטו 2001 | adicho | פונטו - טכני | 3 | 04-07-09 03:57 |
| בעיה בהגה חשמלי | iz2 | פונטו - טכני | 1 | 03-02-09 12:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד