![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
בעיה בלוח מחוונים פונטו Gt
שלום,http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...76786149_o.jpg
מאז שקניתי את הרכב לא עבד מד המהירות ברכב, יש לי שעונים של gt רקע לבן עם מד לחץ שמן ולחץ טורבו. המכונאי ניסה לסדר את זה עבד לי והפסיק אחרי נסיעה של חצי שעה בערך. ועוד משהו האורות של השעונים מאוד חלשים והמגביר עוצמה בכלל לא מגיב, מה עליי לעשות כדי לסדר את 2 הבעיות הללו? אם אני רוצה להחליף מנורות לשעונים זה מנורות דגם t5? תודה נערך לאחרונה על ידי barak_maz : 28-07-12 ב 04:04. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
דבר ראשון לגבי התאורה, אני לא יודע אם אצלך שמו מגבר אבל במקורי אין ככה שאי אפשר להגביר,
דבר שני האורות של הלוח שעונים של הפונטו GT הם באמת חלשים לפני שבועיים נפגשנו 5 פונטו GT ואצל כולם אותו דבר (גם אני חשבתי שאצלי יש בעיה) אז אין לך מה לדאוג הכל תקין בקשר למד מהירות בגלגל השמאלי קידמי יש לו את הקראיה של המהירות, איפה שהולך הצינור של הברקס ממש מאחורי המתלה בקיר, יש שמה חיבור, תפרק אותו תנקה יכול להיות את הבעיה ככה היה אצלי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בלוח השעונים | swimmer1 | פונטו - טכני | 1 | 11-03-10 20:37 |
| נורת תקלה בגיר בלוח מחוונים נדלקת פונטו ספייס04 דינמיק אוט | snunitb | פונטו - טכני | 1 | 21-07-09 14:48 |
| נורה בלוח מחוונים שאני לא יודע את פישרה | אברהם בוצ'קו | פונטו - טכני | 2 | 01-03-09 21:37 |
| ספייס 06 - נורית RANGE(?) בלוח מחוונים | פורום הגראז' | 1 | 22-02-07 12:11 | |
| לוח מחוונים פונטו ספייס | מכירה | 1 | 14-07-06 09:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד