![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נתחיל בדבר ששכתי לכתוב לך קודם.
מזגן שמפסיק לאחר 10 דקות עבודה, אינו מצביע רק על מדחס תקול. התקלה עלולה להיגרם מלחצי גז לא נכונים, או מבעיה/סתימה בשסתום ההתפשטות או במייבש. לעניין המחיר. בספייס 2006 יש שני סוגי מדחסים. האחד עם סליל וקלאץ הסטנדרטי, והשני עם יונית חשמלית על המדחס. השני (כאשר המזגן כבוי) כל הזמן מסתובב ורק היונית פותחת את מעבר הגז.בשונה מהמדחס הראשון שרק הפולי שלו מסתובב. אין לו כרגע מדחס חדש. יש לו מדחסים משופצים עם אחריות. אבל צריך לדעת אם המדחס עם יונית או סליל. מחיר מדחס משופץ עם יונית 1200 ש"ח. מחיר מדחס משופץ עם סליל 600 ש"ח. מחיר המייבש 120-150 ש"ח לפי דוגמה. יש דגמים שהמייבש נמצא בתוך המעבה. פותחים דלתית פלסטיק ורואים אותו. מקווה שהמידע יעזור לך. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 26-07-12 ב 13:04. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק
|
היי דוד
תודה על התגובה כמה שאלות? לכמה זמן האחריות על המדחס המשופץ? הבנתי מכמה אנשים שמדחס משופץ באחוזים גבוהים מתקלל בזמן קצר (שנה שנתיים) ושעדיף להמר על מדחס מקורי מפירוק שנראה במצב טוב. מלבד זאת רציתי לדעת כמה אמורה לעלות כל העבודה כולל ניקוי וגז? שוב תודה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
"הבנתי מכמה אנשים שמדחס משופץ באחוזים גבוהים מתקלל בזמן קצר (שנה שנתיים)
ושעדיף להמר על מדחס מקורי מפירוק שנראה במצב טוב." קישקוש בלבוש. עדיף משום שנראה במצב טוב ?. אין דבר כזה. גם מנוע מפירוק שנראה במצב טוב (לאחר שטיפה) לא נותן אינדיקציה שהוא תקין. מחיר העבודה שונה ממקום למקום. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
סתם בשביל לידע אותך במחירים.
לפני כשנתיים הייתי אוצל עופר קצב הוא החליף לי מדחס מושפץ +גז באלפייה אחריות לחצי שנה אך במוזמן, עם קבלה עד עכשיו המזגן מקרר פיקס. אני לא יודע כמה המחירים השתנו מאז או איזה סוג מדחס יש לי אני , מה שאני יכול לומר לך שהעבודה בהנחה שזה רק החלפת מדחס, מייבש וואקום גז לא צריכה לעלות הרבה כמו שהבנתי ממך בהודעה הראשונה(קרוב ל1000). |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אלי, דבר אחד לא הבנתי. איך בכלל אפשר לדעת שהמדחס מקורי, כאשר קונים אותו מפירוק.
מי יכול לדעת שהמדחס הנ"ל לא עבר שיפוץ בעבר ?. גם מזגניסט מנוסה לא ידע. לכן כתבתי "קישקוש בלבוש" . ![]() דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
דוד, אני אחזור על דברי.
לפני כשנתיים ביצעתי החלפת מדחס למדחס משופץ אצל עופר קצב(ספונסר בפורם), המחיר בזמנו היה 1000 ש"ח במזומן(הוא התעקש על תשלום במזומן למרות שהוא הוציא קבלה) . את כל זה כתבתי כדי לתת לפותח השרשור קצת יותר מידע על המחירים בשוק. אני בגישה שלך שמדחס משיפוץ עדיף על מדחס מפירוק שאין לך שום מושג מה מצבו ועברו. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
מצטער. אני לא חושב שזה יתן לפותח השרשור קצת יותר מידע על המחירים בשוק.
משום שעברו שנתיים מאז שהחלפת. ובנוסף אנחנו לא יודעים עדיין איזה סוג מדחס יש במכוניתו. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדחס מדחס מזגן לא ניכנס לעבודה | שלומי מ | פונטו - טכני | 3 | 30-01-11 19:48 |
| מדחס למזגן אונו 70 | yhoda1234 | מכירה | 0 | 17-06-10 19:30 |
| מדחס למזגן | yhoda1234 | יד 2 | 0 | 03-08-09 21:18 |
| טיפול 60000 פונטו דיינמיק | shachar | פונטו - טכני | 3 | 04-05-08 12:01 |
| שמן תיבת הילוכים רציפה פונטו דיינמיק | shachar | פונטו - טכני | 3 | 02-05-08 18:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד