![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 55S
|
פונטו 1100 נורת ביקורת תקלה
היום פירקתי את חיישן הלמדה מהרכב. בדיקה של החוטים הלבנים (החוטים של סליל החימום) הראתה שאין רציפות. כלומר חיישן תקול. לא היה שום חיווי בלוח השעונים. הרכבתי חיישן אחר וגם לא נדלקה נורה כלשהי. האם תקלה בחיישן לא אמורה להדליק נורת ביקורת?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
בהמשך להחלפת החיישן, האם ייתכן שהוא יגרום בתחילת נסיעה לגמגום, כאילו דלק לא מגיע. לא קורה בנסיעה רציפה. מצד שני יכול להיות שמדובר בסתימת דלק כתוצאה מתוספת מתאנול שהכנסתי לדלק (ריכוז כ 2%)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
בהמשך לבעיית הגימגום בתחילת הנסיעה, הוחלף פילטר דלק שהיה מטונף. היום ירדתי לרכב בשעת החשיכה ובדקתי את חוטי ההצתה. ראיתי שהם פורקים ניצוצות לגוף הרכב. נראה לי שיש קשר לבעיה. כמובן שאצטרך להחליף. לא נראה לי לקנות את הזבל שמוכרים בחנויות מתוצרת bs. מה דעתכם על המוצר הזה? http://www.ebay.ie/itm/PowerTec-HT-I...ht_1697wt_1195 אמור לצאת כ 115 ש"ח. שווה? או שניתן להשיג בארץ משהו דומה באותו סדר גודל של מחיר? (שימו לב שזה כבל של 8 מ"מ לעומת מה שיש לי כעת שזה 7 מ"מ מתוצרת עלומה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
אני ממשיך להתכתב עם עצמי. מקווה שבכ"ז אקבל תשובה ממישהו.. לאחר שהחלפתי חיישן חמצן (מפרוק) , הייתה הבעיה של מעין מחנק של הרכב בתחילת נסיעה, כאילו לא מגיע דלק . בטורים גבוהים (מעריך מעל 2000) הבעיה לא הייתה. היום ניסיתי לנקות את המגעים של המחבר לחיישן ושכחתי להחזירו למקום (כלומר נסעתי עם חיישן חמצן מנותק). שמתי לב שבעיית השיהוק בתחילת נסיעה נעלמה! המנוע גם מרגיש חלק יותר בנסיעה. לא נדלקה מנורה כלשהי בלוח המחוונים. האם חיישן לא תקין או אולי שאינו מתאים לרכב הספציפי (נלקח מפונטו 75 נראה לי) יכול לגרום לתופעות שתוארו? כמו כן , עד עכשיו צריכת הדלק הייתה גבוהה מאוד (כ 9 ק"מ לליטר בתנאים עירוניים)
נערך לאחרונה על ידי glmn180 : 24-08-12 ב 22:31. סיבה: טעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
1. חוטי הצתה מקוריים לפונטו עולים יחסית מעט
2. נסיעה בלי חיישן חמצן למעשה גורמת למנוע לעבוד על ערכי ברירת מחדל. בד"כ זה ירע את צריכת הדלק
![]() |
#6 |
Member
|
מתאר לעצמי שזה אכן כך. צריכת הדלק לרכב עם חיישן תקין תהיה טובה יותר. אבל עם החיישן הנוכחי צריכת הדלק גרועה ביותר. עוד מספר ימים מקווה להחליף..בינתיים עדיף ללא החיישן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נורת אמברקס אונו S60 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 2 | 22-10-10 11:53 |
נורת אמברקס נדלקת אונו 60S 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 6 | 03-06-10 13:17 |
אטם לאגן שמן פונטו 1100 שנת 95 . | פורום הגראז' | 3 | 21-05-07 06:30 | |
מגדש טורבו פונטו GT על פונטו 1100 ?????? | פורום הגראז' | 9 | 06-05-07 03:17 | |
פנטו 1100 97, נורת חום לא מפסיקה לפעול. | פורום הגראז' | 6 | 01-11-06 01:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד