מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פעילויות המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX 2001 ידנית

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

HGT בשלג3

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my nice spice *מתעדכן*

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

צפה בתוצאות הסקר: איזה יום אתם מעדיפים?
שישי 4 22.22%
שבת 14 77.78%
מצביעים: 18. אתה לא יכול להבציע בסקר זה

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 07-03-07, 00:50   #21
Guest

אני מגיע!
ישן 07-03-07, 18:30   #22
Guest

well, im be there!
ישן 10-03-07, 20:53   #23
Guest

שלום לכם ממועדון מאזדה

ביקרנו היום בקארטינג פ"ת וחייבים לציין שהכלים שם במצב זוועה ..
באנו 7 חבר"ה והיו רק 6 כלים מוכנים לנסיע , נאלצנו לחכות עד שיתקנו עוד קארט. ע"מ שכולנו נעלה.

בברכה
אלכס
ישן 10-03-07, 22:20   #24
Guest

אני רואה שמועדון מאזדה לוקח את התחרות ברצינות ומתאמן.

בקשר למצב הכלים - די מצער לשמוע שזה המצב, אבל זה הזמן בחודש שהכלים במצב ה"לא אופטימלי שלהם". אבל דברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום... אתמול הייתי בתחרות בלטרון, בקטגוריית הג'וניורים למישהו נקרעה רצועת ההנעה באמצע חצי הגמר, ולמישהו אחר נדפק המנוע בגמר, אני מקווה שזה לא יקרה באירוע שלנו בפ"ת.
והיו מקרים כאלה גם בפ"ת, ואפילו ברחובות שם מצב הקארטים הכי טוב בארץ, הייתי עד לפנצ'ר... אז מה לעשות, תקלות תמיד יהיו וזה חלק מהספורט למרבה הצער.

אבל לא סתם נקבע התאריך 17/3.
ביום שישי (16/3) יש תחרות ליגה של המסלול והקארטים עוברים את הטיפול המאסיבי שלהם - כיוון פרונט, כיוון מנוע, לפעמים מחליפים צמיגים וכו', ככה שביום שבת אני מאמין שנקבל את הקארטים במצב טוב.

עריכה 1: ראיתי את התוצאות של האימון של מועדון מאזדה בפורום שלהם. לפי הזמנים נראה כי הם נסעו על קארטים עם הגבלה, והם באמת מתנהגים מוזר יותר בגלל מגביל הסל"ד.
חבר המועדון סטס עשה זמנים די טובים ויציבים לקארט מוגבל - שימו לב אליו.
באירוע שלנו לא אמורה להיות הגבלה במידה והנהגים יפגינו בגרות (כלומר, לא זגזגים, לא חראקות, לא מתייחסים כאילו זה מכוניות מתנגשות), ואני מאמין שהמסלול יעמוד במילתו.
יש להבין כי על פי רוב, המסלולים מסירים את המגבלה רק במידה והנהגים הם בעלי רשיון קארטינג, ולפעמים אפילו זה לא מספיק אלא תלוי בחסדי מנהלי המקום (בהרצליה שנסגר כיבדו רק בעלי רשיון שלהם, ברחובות דרוש אישור מנהל המסלול לכל נהג באשר הוא), לכן צריך גם להפגין בגרות בנהיגה שבמידה ותהיה, נקבל את הפריוולגיה הזו.

אגב, בשבוע שעבר עשיתי שם זמן של 20.5 שזה לא רע...

מי שרוצה להתאמן ולהכיר את המסלול בזמנו החופשי יכול לגשת למסלול, אם כי מומלץ לתאם מראש כי בד"כ יש אירועים.

עריכה 2: יש אימון של נהגי ליגת המסלול שאני משתתף/מארגן בו ביום שני ב 20:00 עד 21:00,
אני אנסה לארגן משהו למועדון פיאט אחרי זה - תלוי אם יש חברים שמעוניינים להתאמן.
אם זה לא יצא לפועל, אולי תבואו לאימון נהגי ליגה ונראה אם אפשר להשחיל אתכם (לא מובטח דבר, אבל תראו את הקווים הנכונים ואיך מתנהגים נהגים קצת יותר מקצועיים), או שתבואו ביום שישי לצפות בתחרות ליגה (לעודד אותי), ולראות איך לנהוג שם - אני מבטיח לעשות לכם שיעור כמו שצריך על הקווים הנכונים, נקודות בלימה וכו'.

אני אעדכן לגבי זאת מחר.
ישן 10-03-07, 22:35   #25
Guest

צירוף חברים של חברי המועדון לתחרות

לגבי צירוף חברים של חברי המועדון לתחרות:

הבנתי שמספר אנשים רוצים להביא חברים תחרות.
כמו שנאמר, ככל המרבה הרי זה משובח.
אבל אני אסייג את דברי ואסביר שייתכן ובמידה ונעבור את כמות זו לא כולם יוכלו לעלות.

במקצה יכולים לעלות כמקסימום 9-10 אנשים, אז במידה ונעבור את 36 האנשים ייתכן וזה יהיה יותר מדי.

צפי המשתתפים באירוע הוא 30 אנשים, והזמן המוקצב לאירוע שלנו הוא בהתאם.
מכיוון ש 12 אנשים במועדון הצביעו בסקר, אני מאמין שאנחנו נהיה בסופו של דבר כ 15 (שזו הכמות שבאה למפגשים לרוב) ואותה כמות ממועדון מאזדה - ראיתי בפורום שלהם שהתאמנו כ 7 אנשים ובטח יבואו עוד אנשים.

אז לסיכום: מי שרוצה להביא חברים, שיביא בשמחה, אבל במקרה של עודף אנשים, העדיפות היא כמובן לחברי המועדון.
ישן 10-03-07, 22:55   #26
Guest

מה להביא למירוץ / אימון? מה לעשות לפני?

מי שנהג פעם בקארטינג בטח מכיר את ההרגשה של לפני ואחרי:
"מה? נוהגים רק 10 דקות?"
"מה? 6.5 כ"ס? האוטו שלי גודש יותר"
"מה? רק 70 קמ"ש? הרגאטה שלי סוגרת יותר"
אבל מסיימים מלאי אדרנלין ותשושי גפיים.

אז, במידה ואתם נהגי קארטים חובבים, תביאו ציוד!

מי שלא נהג מימיו, המינימום שמומלץ לעשות זה להביא כפפות -
כפפות נהיגה, כפפות אופנוע, כפפות אופניים, כפפות חדר כושר...
הן ישפרו את האחיזה בהגה כך שלא יחליק מהזיעה, וגם ישכך במידת מה את המהמורות.

אם אתם רוכבי אופנוע בעברכם או בהווה ויש לכם קסדה בגודל מלא (לא חצי!), מומלץ להביא אותה מאשר להשתמש בקסדה מהמסלול, כדי שיהיה לכם יותר נוח.

אני ממליץ להביא גם חולצה להחלפה כי לא נעים להסתובב בחולצה מלאת זיעה אחרי זה.

לא מומלץ לבוא עם נעלי טימברלנד / קטרפילר / סוליה קשה או עבה. כדאי לבוא עם נעלי ספורט, ועדיף עם סולייה קשה ודקה. ככה יהיה לכם יותר רגש בגז ובברקס. אני הייתי מעדיף נעליים של ספארקו, אבל מההיעדר תקציב זמני אני מסתפק באיירווק שעושות את העבודה.

מדובר בהמלצות כמובן ולא דברים מחייבים, כי בסה"כ אפשר לנהוג כל עוד אתם בריאים לבושים ויש לכם שתי ידיים.
ישן 11-03-07, 09:32   #27
Guest

אני עברתי את זה אולי 10 פעמים עם חבר'ה קארטינג בחיפה זה והספיק לי כבר ואני מעדיף את המפגשים ולעשות טיולים ברוגע וזה יותר מהנה.
אם אתם רוצים לשחק בקארטינג במקום לנסוע כבישים אז תהנו.
חוצמזה, אני גר רחוק ואז אין לי סיכוי מלהגיע כבר ואז תבלו ותיזהרו השתדלו לא להניח ידים למנוע המחוממת בטמפטורה הגבוהה שנימצאת במושב מאחורה באיזשהו בצד (לא מזמן ראיתי הבחור שנכווה בזרוע הכוויה המגעילה).
ישן 11-03-07, 14:21   #28
Guest

אימונים.

ביררתי לגבי זמן לאימונים.
אפשר לבוא היום בערב החל מ 19:00, או מחר גם כן החל מ 19:00.
לגבי שאר השבוע לא ברור עדיין מכיוון שיש שם אירועים, אבל מי שרוצה לבוא יכול להתקשר למסלול ולבדוק : 03-9217786.

אני בכל מקרה נמצא שם מחר ב 20:00 באימון של הליגה, אשמח לראות חברים מהמועדון
ישן 11-03-07, 16:27   #29
Guest

ציון אני רואה שנכנסת ממש חזק לקארטינג אהה.
לגבי אימון היום הנוהל של האימון הוא רגיל? כלומר, 45 שקל למקצה של 10 דקות? או שזה משהו מיוחד?
יש מצב טוב מאוד שאני אקפוץ מחר למסלול ב20:00 ואני אצפה באימונים שלכם ואולי אני אפילו אלמד משהו.
ישן 12-03-07, 18:50   #30
Guest

מאז שסגרו את המסלול בהרצליה הם ישרו קו עם שאר המסלולים בארץ והמחיר עלה ל 50 שקלים למקצה
the bastards...
לפחות יש הנחה לבעלי רשיון, שזה גם משהו.
אשמח לראותך.
תגובה

חוקי פרסום הודעות