![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
חריטת דיסקים/"צלחות" בלם על הרכב ללא פירוק
היי
מישהו יודע היכן ניתן לבצע חריטת דיסקים "צלחות" בלם על הרכב ללא פירוק באיזור ת"א? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פוטו ספייס 2001 אטומטית
|
מה זה המצאה חדשה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כן ברחוב סלמה באיזור מספר 30 ליד הרקולס מראות
אין דבר כזה ללא פירוק נערך לאחרונה על ידי yair068 : 14-06-12 ב 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
מה שכן ראיתי שעושים מכונאים חסרי אחריות זה, מורידם גלגל משלבים להילוך "ונוסעים" במקום. משחיזים את הקנטים של הדיסק עם משחזת. אין לזה ולא כלום עם חריטת דיסק. חיץ מיזה במחיר של הדיסקים היום, לא כדאי לחרוט אלא להחליף לחדש. דוד.
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אשמח לדעת מתי יש צורך בחריטה כזו.
בכל המקרים (שלושה בסה"כ) בהם נתקלתי בדיסק עקום זה כבר היה ממש בסוף חייו ולאחר שהגיע לעובי דק יותר ממה שהיצרן אומר. האם לא צריך פשוט להחליף לדיסק חדש?
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
היי
למיטב הבנתי ניתן לבצע את זה לאחר שמתקינים דיסק חדש ועדיין יש עקמומיות בסיבוב שלו (disc run out) שהיא גדולה מדי, לפעמים זה נגרם גם מה"נבה".טבור שעליו יושב הדיסק ואז כדי לפתור את ה - (disc run out) שיהיה קטן חורטים על הרכב עצמו וזה מתקן את הסטיה שנובעת משילוב הדיסק + "נבה". הנה לינק לחריטה כזו: http://www.youtube.com/watch?v=qAOFErcUMoE והנה לינק להסבר על מה זה (disc run out) וחשיבות הבדיקה שלו בהתקנת דיסקים חדשים: http://bremboaftermarket.com/en/Car_...ance_Disc.aspx בדף הזה שמאל למטה - תוכלו לראות שהשירות הזה ניתן במעבדת פרונט ירושלים, http://www.ybay1.co.il/index11.aspx?SHome=front * מובן שזה לא מתקן דיסק בסוף חייו ש העובי שלו ירד מתחת להמלצת היצרן, גם חריטה רגילה לאחר הסרת הדיסק מהרכב לא עושים אם העובי לא מספיק. יום טוב! נערך לאחרונה על ידי shambi : 14-06-12 ב 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
תאמת לא ידעתי שאפשר לחרוט דיסק ברקס בלי לפרק.
יאיר גם אתה לא. כמו שאמר המשורר, "צרת רבים, נחמה לטיפשים". ![]() צילצלתי למכון בירושליים לברר את המחיר. נאמר לי 406 ש"ח לזוג כולל מע"מ. במידה שהרפידות שחוקות או שיש חופש במסב הנבה או שיש צורך להחליף צלחות, יש תוספת רצינית למחיר. ברור שלא יכניסו רפידות משומשות לדיסק חרוט. כאשר המסב בנאבה תקין, כמעט שאין מצב שבעיית הרעידות נובעת מהנבה. shambi, "לאחר שמתקינים דיסק חדש ועדיין יש עקמומיות בסיבוב שלו שהיא גדולה מדי, לפעמים זה נגרם מה"נבה". אז מטפלים בנבה. דיסק חדש מחליפים ולא חורטים יש עליו אחריות. למה לשנות את הזווית שלו ביחס לציר. ולייקר את התיקון ?. לדעתי לא כדאי לחרוט בלי לפרק, במקום להחליף לחדש. דוד.
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נכון לא ידעתי אבל אני כמוך לא מתעסק בזבל אלה בתיקון ואם הנבה לא תקינה מחליפים אותה
דוד יש לי אחת ספייר אם אתה רוצה כמה לך יש |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
יאיר, אמרת לי לא לגלות את כל הסודות.
![]() אבל אגלה רק לך, ברשותי 4 נבות קידמיות ו-4 אחוריות ספייר. בד"כ מחליפים אם הלכה הברגה. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 2001- הרכב "נחנק" כשנותנים גז- מספר שאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 17-02-11 00:58 |
בקשה-עזרה-השגת כלי חיתוך פח "ניבלר" לחיתוך גג הרכב. | שחרון | אוף טופיק | 24 | 21-06-10 01:19 |
פירוק ה"טורבו" מהמנוע-HGT | anakonda | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 23-06-09 19:56 |
איך מתמודדים עם תופעת ה- "טל" בבקרים, או: ייבוש הרכב ללא השארת סיבים | stio | רכב כללי | 12 | 14-06-09 09:18 |
עכשיו הרכב ראוי ל"התחדשתי" משלו. | simon377 | פורום המועדון | 7 | 07-09-08 19:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד