![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
מציע לחברים המגיעים מדרום לנתניה, להפגש בתחנת הדלק גלילות.
בכל מקרה, נפתחה קבוצה חדשה ב-WAZE, תחת "מועדון פיאט ישראל". מוזמנים להצטרף, אולי תמצאו שימוש כבר בדרך למפגש.
|
|
|
#62 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם ההפתעה המתוכננת היא בדמות הגעה מאסיבית של "אבארט" למפגש אנא כתבו זאת או עדכנו אותי בה"פ, שאדע אם להגיע או לא... במילא אין לי פיאט, אם אגיע זה רק כדי להחנות רחוק, לצלם ולהתרשם מהאבארטים. חוץ מזה מישהו מגיע מהוותיקים שאני מכיר? עושה רושם שלא...
מעבר לזה, איך מצטרפים לקבוצה בוויז? לא יודע איך להצטרף בכלל, הורדתי את התוכנה לנייד לפני שבוע... |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
תגדיר וותיקים
.לגבי ה WAZE: "ה-WAZE שלי" -> "קבוצות" -> חיפוש מועדון פיאט ישראל והצטרפות. נשמח לראותך, צריך מישהו שיארגן שיירה מהצפון
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
האמת אני מתלבט אם להגיע, מדובר בתקופה עמוסה של לימודים לפני תקופת מבחנים, אבל אם היו אטרקציות מעניינות במיוחד הייתי עושה מאמץ לבוא בכל זאת... אם אתה נוסע דרך יקנעם אתה עושה עיקוף של עוד 17 ק"מ בלי לדבר על פקקי הענק בצומת יגור וצומת העמקים לפני טבעון. לא חבל על הדלק? צא מנהריה, סע על כביש 4 עד צומת לב המפרץ בחיפה, שם פנה ימינה למנהרות הכרמל. סע עד סוף המנהרות וצא באזור מרכזית חוף הכרמל/פארק מת"ם ועלה משם ישר על כביש 2 עד נתניה. הנסיעה במנהרות עולה כסף - לא יודע בדיוק כמה, כי מעולם לא נסעתי משם עם הרכב (אני לא גר באזור חיפה), אבל נסעתי שם פעם אחת עם האוטובוס בדרך למילואים. הנסיעה לוקחת דקות בודדות... נערך לאחרונה על ידי stio : 12-06-12 ב 22:14. |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
הנסיעה במנהרות עולה 12 ש"ח מהצ'ק פוסט עד מתא"ם.
איגור, כמו תמיד אתה מוזן לעבור לקפה לפני המפגש. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
מכיוון שאין עדכון על שיירה אני נאלץ לארגן אחת בעצמי. השיירה תצא מתחנת דלק גלילות בשעה 2. אם מישהו חושב על שעה אחרת מוזמן להציע.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
טוב,
אז ההפתעה יוצאת לפועל, אם לא יהיו הפתעות נוספות ! מומלץ להגיע עד 15:30 ![]() נתראה. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
כתבנו בצפון
|
רק עדכון קטן ברשותכם (לפני שתשמעו על זה בטח בחדשות):
ביום שישי הקרוב צפוי שרב כבד עד קיצוני, כחלק מגל חום ממושך שכבר התחיל להתפתח באזורינו. המצב בשישי בצהריים: מישור החוף המרכזי נתניה, הרצליה, תל אביב יפו, ראשון לציון, נס ציונה, יהוד, יקום, געש, שפיים, רמת השרון, בני ברק, חולון 30° מעלות על 70% לחות __________________________________________________ _________ מישור החוף הצפוני חיפה, נשר, יגור, קרית אתא, קרית מוצקין, קרית ביאליק, קרית חיים, קרית ים, עכו, נהריה 31° מעלות על 65% לחות __________________________________________________ _________ עמק יזרעאל עפולה, מגדל העמק, יקנעם, טבעון, רמת ישי, כפר יהושע, נהלל, אלונים, מרחביה, מזרע, תל עדשים, אחוזת ברק 37° על 25% לחות __________________________________________________ _________ הדרום אילת והערבה 43° מעלות על 20% לחות |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
|
מגיע ומביא כל מיני דברים יפים
מגיע ומביא איתי ערכת פילטר אוויר פתוח של K&N לדגמי 1.2 ו1.4 8V
מביא גם פלסטיק שמחזיק את הכפתור חלון לגרנדה פונטו כמו כן לדים מכל מיני סוגים כמו גם נורות דרך וקסנון וגם לפנסי ערפל מביא משענת יד עור מקורית מטורינו לפונטו גרנדה\ אוו כל השנים מ06-2012 מחירים מצחיקים לרגל מכירת רכב |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט - על האש | ליאור23 | פעילויות המועדון | 70 | 09-06-11 00:18 |
| מפגש מועדון פיאט, 19.06.09, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 156 | 27-06-09 18:47 |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד