מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת נורות באוטו!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 26-12-05, 21:12   #11
Guest

שלחתי לך ה"פ.

ישן 26-12-05, 23:17   #12
Guest

ניר.ניר.לא מדובר בגחמה פרטית שלי.אני מאמין שלא התבטאתי כמו שצריך בהודעה האחרונה שלי ומכאן נוצר לך הרושם שאני "מנסה לדחוק פעילויות על חצי רגל"(ציטוט).
סך הכל ניסיתי להפנות את תשומת לבכם לנושא,ולהדגיש עד כמה מפגשים אלה חשובים ל"מעגל החיים" של המועדון. אין צורך לקבע את עצמנו למקום או זמן מסויים בהחלטה אחת(אפילו שהושקע בא לא מעט מחשבה)לכן פטרון זמני,שיבוא למשל בצורת הכרזה שבועית באתר על מפגש סופשבוע במקום כלשהוא,יהיה מבורך.וככה גם יהיה לגילי זמן להתעסק עם כל שאר האלף ואחת דברים

אבל אם גילי ואתה סבורים שאין מקום למפגשים כאלה עכשיו,ולשאר חברי המועדון זה באמת לא חסר יותר מידי אז אני חייב להודות שבמקרה כזה אתה צודק בהחלט,ויש לחקות.

ישן 27-12-05, 16:11   #13
Guest

לניר

לניר

הצעתי את מקום המפגש שיהיה מאחורי הקניון ברמת גן בשביל כל האנשים והאוירה.

מה הקטע עם המיפגשים יהיו איפו שאתה רוצה (בסמל"ת שמה איפו שכתבתה...) וניהיה מבודדים לבד ואף אחד לא ידע על קיומנו ועל איפו המפגשים שלנו.

עם רוצים אוירה יותר כיפית (מקום שיותר כיף ליהיות בו) במפגשים עם הרבה יותר פירסום ותדמית יותר טובה אז צריך להיפגש מאחורי הקניון ברמת גן ולא באיזה מקום מבודד.

ישן 27-12-05, 16:25   #14
Guest

אני אגיב בקצרה:

האווירה מאחורי הקניון ברמת גן אינה מתאימה למועדון פיאט.
("מערכות יקרות עם מוזיקה חזקה רעשי מנוע".)
מועדון פיאט לא הוקם כדי שניפגש ויחד נעשה פתיחות, נקרע את המנועים, נהרוס את הצמיגים וכ'.
מועדון פיאט הוקם כדי להיפגש, להחליף "חוויות" מהמכוניות, להתייעץ עם חברים בעלי אותו דגם על תקלות במכוניות ויחד נחשוב איך להרחיב את המועדון ולצרף עוד אנשים.

מקום מפגש בסמל"ת ברמת החייל זהו רעיון מעולה. אל תדאג, לא נהיה מבודדים ולאט לאט כולם ידעו על מקום המפגשים שלנו.

ישן 27-12-05, 17:54   #15
Guest

לSTIO

לא קשור לפתיחות וכל זה אפשר לעשות את מה שכתבתה אבל מאחורי הקניון למה האוירה שם מעולה וכיף שם אז למה לא??

חוץ מזה מערכות יקרות זה דבר רגיל גם אצלנו אנשים ישימו מערכות יקרות וירצו להשמיע אותם לפעמים..

ישן 27-12-05, 18:30   #16
Guest

למה לא? כי רוב חברי המועדון הצעירים "יפזלו" למפגש השני ויפוצצו לנו את המפגש.

עוד אפשרות שכל החברים יבואו למפגש שלנו ויפוצצו לנו אותו בטענה כי "למה אתם עושים מועדון למכוניות גרוטאות" וכ'. לא חסר אנשים קנאים.

ישן 27-12-05, 19:51   #17
Guest

לSTIO

אין כזה דבר שיפזלו למפגש השני למה זה אותו מקום זה מעורבב אנחנו נימצא פינה צמודה למקס טיונינג ושם יהיו כל המכוניות שלנו ביחד אבל זה יהיה צמוד לכולם ככה שזה אותו מקום..

ואף אחד לא יכול להגיד לנו גרוטעות..
למה שיגידו דווקא לנו גרוטעות?!
מועדון החיפשיות ניפגש שם צמוד למקס טיונניג כל שישי ואף אחד לא בא אלייהם ואומר להם גרוטעות (והם באמת גרוטעות!!!) אז עם להם לא אומרים אין אף סיבה שיגידו לנו.. למה פיאט זה גרוטעות???? למה שיחשבו בכלל להגיד לנו את זה?????

ישן 27-12-05, 22:28   #18
Guest

קודם כל- כל רכבי האספנות לא "גרוטאות". גם לא החיפושיות.
אלו מכוניות מושקעות שבעליהם השקיעו בהם מספיק זמן וכסף על מנת להחזיר אותם על הכביש ע"י שיפוצים לפחחות, למכניקה ומה לא.

אנחנו סתם הולכים סחור סחור, כמו שכבר אמרתי לפי דעתי זה רעיון לא טוב, ואני אישית לא הייתי מגיע אם זה היה שם.
בכל מקרה תמיד אפשר לפתוח סקר באתר ולראות מה אנשים אחרים רוצים. יכול להיות שיש כאלו שגם יסכימו איתך.

ישן 27-12-05, 23:16   #19
Guest

לSTIO

עם אתה רוצה תפתחו סקר פה.. תראה תתוצאות בעצמך איפו האנשים רוצים להיפגש.

לגבי האספנות חיפושיות זה גרוטעות ואין לך מה ללמד אותי על רכבי אספנות.. אתה לא מכיר אותי ולא יודע באיזה מכוניות אספנות נסעתי. וראיתי אותם בתהליכי שיפוץ כולל פחחות צבע
ות'אמת אני לא מת עלייהם לא על העיצוב ומבחינת נסיעה זה לא מהיר ומהנה כמו חדש זה רחוק מאד.

ישן 27-12-05, 23:45   #20
Guest

אולי בעיניך החיפושית היא גרוטאה, בעיני מי שהשקיע סכומי עתק בשיפוצה היא יותר טובה מרכב חדש שנרכש מהחברה.

חוקי פרסום הודעות