![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
אני לא חושב שצביקה טועה. אפשר בקלות לקחת את מועדוני האופנועים כדוגמא. יש להם מרכז משלהם, יש הכנסות והוצאות (משלמים נראהלי חודשי על חברות ובמפגשי המועדון ניתנת התמורה לכסף בדרכים רבות שאני מניח שכוללות כיבוד לרוב) ויש מפגשים, במועדון שאני שמעתי עליו הם בערך אחת לחודש ומגוונים בהחלט, יש סתם הופעות שחברי המועדון הצעירים מעלים עם הלהקות שלהם, יש מסיבות, מפגשי על האש ומפגשי החלפת מוצרים ואביזרים... במועדון שאני שמעתי עליו יש אפילו דרגות חברות!
אני לא חושב שכלכך קשה להגיע לרבע/חצי הרמה הזאת ולהרים (כנראה מחדש, כי הבנתי שפעם המצב היה יותר טוב) מועדון שיהיה כיף להיות בו. ואני חושב שאם חברות במועדון תהיה משהו שהוא מעבר להרשמה בפורום, יהיה לנו קל להבדיל, גם בפורום, בין אלו שבאים סתם לשאול שאלות לבין אלו שחברים של ממש (לדוגמא, דרגת משתמש בפורום שממנה אפשר לכתוב בחלק מהפורומים.. לא כזה קשה) אפשר בקלות לשפר ולייעל, ואתזה אגב אומר מי שמומחה בלהגיד איך לא עושים
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש חבר במועדון | lrl23 | פורום המועדון | 0 | 04-02-10 11:00 |
| אירוע דראג בחסות אירגון מרוצי הדראג בישראל | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 15-03-09 00:50 |
| השקת פיאט 1100E מודל 52' במועדון החמש 6.6.08 | trek10 | פיאט אספנות | 10 | 07-06-08 20:26 |
| הצעה לשדרוג מועדון פיאט ישראל. | מועדון פיאט ישראל | 23 | 24-02-06 02:52 | |
| חדש במועדון | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-07-05 02:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד