![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
אני חושב לעצמי האם ישנה אפשרות ורצון לקרב בין בעלי האברת' לבין מועדון פיאט. עושה רושם שלקוחות האברת' מעדיפים להיבדל מהמועדון שלנו וחבל, איחוד שלהם כאן יכול לשדרג את מועדון פיאט בצורה משמעותית בכל האספקטים.
לפעמים במבט מן הצד עושה רושם שהבידול נוצר בכוונה (כביכול כדי למנוע חיכוך עם "פשוטי העם") אחד הסימפטומים שלי באופן אישי חורה הוא שבמפגש אלפא שבועי יש יותר אברת'ים מאשר במפגש מועדון פיאט שמתקיים פעם ב... אשמח להתבדות בנושא ולחוות ימים יפים יותר למועדון פיאט. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
עוד אחת חביבה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
|
כמה תמונות ראשונות של אלון פרס מהשבת האחרונה.
היה חם ומגניב בהחלט
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
עוד כמה
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 14-06-12 ב 15:38. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
|
שנה עברה מאז העדכון האחרון
![]() לא השתנה הרבה מאז האמת, אז לא עדכנתי. בשבוע האחרון לעומת זאת, חצינו את רף ה 30,000 ק"מ, והתחדשנו בקיט אסהאסה ! למי שלא מכיר, קיט אסהאסה זה קיט שיפורים מקורי של היצרן שלאחר מאמצים רבים מצד סמל"ת, ניתן להזמינו גם ל500 וגם לפונטו. הקיט כולל: חישוקי 18" שמיוצרים במיוחד לאבארט + צמיגי Bridgestone Potenza RE050A. ניתן להזמינם בלבן, טיטניום או שחור. אני הזמנתי טיטניום. רפידות פרודו + דיסקים ברמבו מאווררים מחוררים. צנרת רחבה יותר ללא דוד אמצעי, מהדאון פייפ + דוד אחורי פתוח יותר. סט בולמי קוני FSD + קפיצי הנמכה. פילטר אויר BMC. עדכון תוכנת ניהול המנוע ל 180 כ"ס ו 27 קג"מ. איך זה מתבטא הלכה למעשה? הרכב קשיח יותר, כמובן, אך לא נורא בכלל. זויות הגלגול כמעט ונעלמו, התת היגוי צומצם מאוד. הרכב לא נשען יותר כמו בעבר, והאחיזה מהצמיגים (שאגב, מולבשים על האנזו של פרארי לא פחות) פנטסטית. כמו כן, קל יותר להוציא את הזנב לשחק, והרכב מאוד נשלט כאשר עושים זאת. אציין לטובה את השירות המעולה שקיבלתי לכל אורך הדרך. תהליך קבלת כל האישורים ממשרד התחבורה ומהיצרן לא היה פשוט, ולכן רק עכשיו יצאה ההזמנה לדרך. השירות במוסך היה למופת ! רכב חלופי כמובן שקיבלתי, ואיפשרו לי להצטרף לנסיעה לחולון לעמדה מס.1, דבר שאני מקווה שלא יצא לי לעבור יותר, מפני שזה פשוט תהליך ארוך ומייגע. למרות שיש את כל האישורים והטפסים הנחוצים, כולל אישורים חתומים ממשרד התחבורה, עדיין הבדיקות דקדקניות למדי. כמו כן, קיבלתי דוקאטו + נהג מטעם המוסך על מנת להוביל לביתי את הארגז הענק עם כל החלקים שירדו מהרכב, כאשר סיימו את ההתקנה, משהו לא טריוויאלי בכלל. אז שאפו לצוות במוסך המרכזי. מכיוון וההתקנה חייבת להיות לפי הספר, מידת הצמיגים שונתה ברישיון וכנ"ל לגבי ההספק, כולל סעיף המציין ש"ברכב מותקנת ערכה להעלאת הספק מנוע". כל הכבוד לסמל"ת שהם מאפשרים ללקוחות שלהם לרכוש שיפורים לרכבים שלהם בצורה רשמית. כמה תמונות של הרכב עכשיו, קרדיט לאוראל על רובן. תמונות מההרכבה אני אעלה בקרוב. נ.ב. כל החלקים שירדו מהרכב, להוציא את הרפידות האחוריות, יוצעו למכירה בקרוב מאוד. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 06-05-13 ב 16:31. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
נירא מדהים...
תתדש והכי חשוב תהנה מהרכב. לגבי הסמלט וערכת שיפורים חוקית לרכב זה בהחלט התקדמות . אצל סובארו זה קיים מלפני 10 שנים קיט "פרו דרייב" ל WRX. הכולל החלפת ברקסים מחשב צנרת וכמה צינורות במנוע. אגב תעדכן אותנו איך האוטו מבחינת סחיבה אחרי הקיט. לגבי ההתנהגות אני בטוח שזה שיפר בהרבה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
תתחדדש ניראה מעולה !!!
מחיר ?!?
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
גדעון תתחדש אכן הקיט מוסיף לרכב
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קסנונים דגם 2011 | shakedd | מכירה | 0 | 09-02-11 01:33 |
| ינואר 2011: אוסטריה וגרמניה. | vRS | פיאט כללי | 22 | 24-01-11 12:52 |
| פרסומת חביבה לאונו 2011 שכמובן לא מגיעה אלינו | צביקוש23 | פיאט כללי | 2 | 18-08-10 19:11 |
| מזל טוב לגדעון (Caveman) - ליום הולדתו! | vRS | אוף טופיק | 22 | 11-02-09 22:52 |
| מיני סט תמונות | FIAT Punto HGT Abarth | vovka | אוף טופיק | 9 | 03-05-08 23:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד