![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נפלא !
בהצלחה עם זה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה רכב פשוט פצצה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
לצערינו חלק גדול מהקופה שנמכר בארץ נקנה על ידי אנשים חסרי לב ושום אהבה למותג. כמובן שעקב כך חלק מהקופה ירדו מהכביש עקב תאונות והשבתות והיו גם כמה שנגנבו . שמח שהרכב הגיע לידיים אוהבות . שמח לראות שלרכב עדיין יש סמל פיאט . (לדעתי ממש מגוחך להחריד המנהג המוזר של בעלי קופה רבים להוריד את סמלי הפיאט)
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
shotdown אתה מיצתרף למיפגש בשבוע הבא ב25 לחודש בצפון?
צביקה תיפתח את השירשור יש קצת צורך בעידכון של רשימת המישתתפים |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
אני מקווה שאוכל להגיע, חבר קרוב בדיוק חוגג שיחרור, צריך לראות איך אני מסתדר על זה.
הנה המשך תמונות בשבילכם, מי שראה את הטמבון מקדימה, הכל היה מפוצץ שבור, מקולף ובקיצור הדבר הכי מכוער באוטו אחרי הג'אנטים. החלטתי לעשות פיתרון זמני עד שאני אכניס אותה לפחחות וצבע, חלק אהבו, חלק לא, אבל לדעתי נראה יותר יפה ממה שהיה על הטמבון, תהנו: ויאאלה לעבודה!!!@#!@# ![]() ![]() תוצאה סופית!@# ![]() ![]() ![]() אוקיי! החלטתי שאני רוצה קצת לרענן את הג'אנט, לא מספיק שהוא מכער את האוטו, הוא גם מכוער בפני עצמו, אבל בכל זאת התחלתי לעבוד על ריענון, כרגע רק 2 ג'אנטים צבועים בגלל שאני עצלן, השבוע יצבעו 2 אחרים! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() על האוטו! : ![]() ![]() (הצד השני על ג'ק, בגלל זה היא נראית כמו סופה 3) ![]() הגיע הזמן קצת מכניקה נוסף, משהו בגדישה לא נראה לי, האוטו גודש 0.6-0.7, והוא אמור טיפה יותר, קניתי בוסט קונטרול מכני והתקנתי לבד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
המשך!!@#!@#
הבוסט קונטרול הותקן, אבל הווסטגייט שלי פתוח, ולכן כשהבוסט קונטרול סגור עד הסוף האוטו מקבל פיקים של 1.1-1.3 באר! הורדתי אותו, ואני השבוע יגיע למוסך כדי שיסגור לי את הווסטגייט ואז אני אוכל להתקין את הבוסט קונטרול ולשלוט ידנית על הגדישה! ועוד חלק נוסף שכלול באוטו - המערכת. עשיתי התקנה הכי פשוטה, ולא מושקעת - כמובן שרואים, אבל מספק אותי בנתיים, אני גם צריך לבנות בדפנה השניה מקום לסאב וופר ואז לפתוח את הבגאז' שיהיה מקום. הנה כמה תמונות: זה המגבר הזבל סיני שהיה לי באוטו - זרקתי אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
יפה מאוד שלקחת על עצמך פרוייקט כזה.
אני חושב שפיאט קופה זה אחד המכוניות היותר יפות ומיוחדות על הכביש מבחינתי, שלא לדבר על העיצוב הפנימי המעולה! ולאחר סיבוב קצר עם ארז בקופה שלו, האוטו פשוט מדהים!. שיהיה לך המון בהצלחה בפרוייקט ואשמח לראות אותך במפגשי המועדון ערן
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
ראשית כל, כבר נפגשנו
כפי שהינך מכיר אותי אני מאוד פדאנט, ומכיר את כלל בעלי הקופה בארץ, כך שבמידה ותצטרך עזרה בכל דבר אפשרי עדכן אותי. בעניין השינוי בפרונט של הקופה, אני אישית מאוד לא אהבתי את השינוי עם הצבע השחור - עניין של טעם אבל בכל מקרה תתחדש על הכלה וכפי שנראה נכון לעכשיו מצפה לך עבודה רבה לישור קו אבל רצון לא חסר לך וגם מוטיבציה ![]() נ.ב. דבר איתי כי מתפתחת אופציה לחלקים מקוריים וגם משופרים לקופה 16V אשר ככל הנראה תפורק בשבועות הקרובים - פוטנציאל לחלפים חדשים רבים בהצלחה, בברכה ארז |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
ראשית כל, הג'אנטים המקוריים של ה-5 צילינדר אינן בעלי צלעות כפולות - לידיעתך גדעון, זהו הג'אנט שיושב על הרכב שלי. אלו עם הצלעות הכפולות הם מקוריות של גירסת ה-plus אשר יצאה בשנת 1999
לגבי הג'אנטים של ה-5 צילינדר , כבר אמרתי לך דרור שניתן למצוא הכל! רק שאלה של זמן ופונקציה של מחיר. ראה ערך מודעה שפורסמה ביד 2 של פיאט טיפו עם ג'אנטים 5 צילינדר של פיאט קופה שאיכשהו הגיע לבעלי הרכב. יש אפשרות לדבר עם הבעלים ואולי להציע לו החלפה על משהו מעניין בתמורה לאותם ג'אנטים מהממים ![]() בכל מקרה אני בדעה של לנסות ולהפוך עולמות בכדי להשיג את הג'אנט המדובר או לעלות ל-17 אינץ מעניינים בסגנון Lenso muse או בסגנון הצלעות הכפולות של פיאט קופה -plus
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
חשבתי האמת לעלות ל 17 כי באמת מצחיק 16 על אוטו כזה, נראה כמו גלגלי עזר על אופניים של תחנת דלק.
אבל מאחר שזה השקעה של חישוקים קומפלט עם צמיגים אז אני יחכה ויש עוד דברים בדרך שיש להם עדיפות כמו קויילאוברים וצבע חדש ונורמלי
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט קופה 16VT | dabab | מכירה | 20 | 13-01-11 22:46 |
| מנוע 16VT פיאט קופה | dabab | מכירה | 2 | 28-01-10 13:26 |
| dabab-פיאט קופה 16VT | dabab | הרכב שלי | 7 | 03-12-09 23:13 |
| [מכירה] פיאט קופה 16vt | מכירה | 3 | 17-07-07 14:00 | |