![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#34 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
קודם כל תודה
![]() את הטוויטרים כיוונתי למרכז הרכב לנקודה משותפת אחת שאלייה יופנו הטוויטרים ויש לומר ששומעים הרבה יותר טוב. לפני ההתקנה הרגשתי הבדלים בקולות, מן דיליי בין הבאס לבין הקולות הגבוהים וזה לא בגלל נקודות החיתוך של הסאב מאחורה אלה בגלל זוויית הטוויטרים. ולאחר בדיקה מצאתי נקודה שבה בכלל לא שומעים הפרשים וחיברתי את הסאב לשני קוטבים שליליים מה שהביא לדיוק מקסימלי של הצלילים וכרגע?תענוג! לגביי הטמבונים זה נראה טוב, אבל לי יש בעיה כי אני מאוד מחובר לטמבון HGT הקידמי הטמבון האחורי שהבאת בקישור נראה ליגה, זה בטוח אני אעשה! זה יקח מעט זמן אבל זה ייעשה. לגביי הטמבון הקידמי?אני הולך להציע לך פה הצעה שנראה אם תוכל לסרב לה: אני מוכן לעשות לך את הטמבון האחורי ולתת לך את הטמבון הקידמי שלי גם עם עבודת פיברגלאס בדיוק כמו בקישור שנתת אתה תצטרך לעשות צבע רק לטמבון האחורי! הצבע לקידמי עליי גם אבל מה?אני רוצה ממך את הטמבון HGT שלך!נראה אותך עכשיו... לגביי הג'אנטים הבחור שממנו הזמנתי אותם לא מצליח להביא לי את אותו דגם שאני רוצה ואני עדיין מחפש בנרות אחר הדגם הזה. הנה תמונה שתדעו על מה מדובר: ![]() מקווה למצוא בהקדם ![]() משהו נוסף שאני צריך עזרה ממך ערן, הרשתות האלה ששמת באיבזור הפנימי של הרכב שאמרת לי שקנית מאוטו דיפו. אני לא מוצא כאלה, וחיפשתי כבר שבועות! אולי תבוא לעזרת חבר? נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 11-05-12 ב 11:34. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 20:14 |
| פרוייקט צביעת ג'אנטים, פונטו ספייס. | trademark | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 28-12-10 21:27 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 17:59 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 10:19 |
| שיפור מראה הפנסים הקדמיים - פונטו ספייס | פורום הגראז' | 11 | 28-07-07 19:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד