![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ׳₪׳•׳[COLOR="Red"]*[/COLOR]׳˜׳•
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אין לי את האפשרות ליצור ארוע כי אני לא מנהל חבל שהמנהלי של הפורום לא קופצים על ההיזדמנות ועושים את המיפגש הזה רישמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
|
כאמור יש מיפגש שאני מארגן ב 25.5 בצפון
ואכן השרשור בנושא יעודכן מחר בערב ותדעו פרטים מלאים. לגבי מיפגשים בימי שישי אני בעד לגמרי להיפגש כל שבוע כמו כל המועדונים השונים שנפגשים כולם על בסיס שבועי . רק מה למיפגשים לא מגיעים אנשים ואלה שמגיעים לרוב (לא אומר כולם ולא מכליל) הם בעלי רכבי ספורט שזה דבר מבורך אבל אלה עם הרכבים הפשוטים פשוט לא מגיעים (מלבד 2 -3 קבועים) . המיפגש הבא שאני יארגן אישית יהיה באזור באר שבע. לתשומת לב החברה הדרומים.
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
מפגש מועדון גדול יתקיים במהלך חודש יוני באיקאה, נתניה. פרטים בימים הקרובים.
לתשומת לבכם, כל רעיון למפגש/טיול מבורך. אם יש לכם רעיון, אנא עדכנו את אחד מהמנהלים לפני פרסום היוזמה הברוכה. תודה.
![]() |
#5 |
מנהל
|
2 מהמנהלים עודכנו אך לא טרחו להגיב לשרשור הטיול. חבל . המיפגש הצפוני ייערך ב25.5 ומקווה שיהיה ייצוג לצוות הניהול . לדעתי האישית מיפגש איקאה די מיצה את עצמו . כמו שהצעתי ואמשיך להציע יש להחזיר את המיפגש ליקום שם יש לפחות בית קפה שאפשר לשבת בכיף ולא לעמוד בשמש הקופחת במגרש חניה שומם.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 02-05-12 ב 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
צטט:
![]() אני בעד עם יש איזה FIAT 127 HGT... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל
|
בעצם מה שצביקה הציע זה להתחיל להיות מועדון רכב אמיתי ולא מועדון באינטרנט! בעצם מה שצביקה מציע שמועדון פיאט יתחיל להיות מועדון ככך המועדונים האחרים שנפגשים על בסיס שבועי ועושים אירועים וטיולים כמעט כל שבועיים! בעצם מה שצביקה מציע זה להתחיל לגרום לסמל״ת להבין שלא רק מועדונים אחרים זכאים להנות משיתוף פעולה איתם ( מצטער לא קונה את התירוץ הקבוע של ״בעלי אלפא הם לרוב אנשים אמידים ובעלי אמצעים ולכן סמל״ת משתפת איתם פעולה) סמל״ת קיימת אך ורק בזכות רוכשי הרכבים שהם מוכרים ! ולכן ראוי מסמל״ת לשתף פעולה עם בעלי פיאט! את המשכורות שלהם ממנים רוכשי פיאט ולא רק אלפא ולנציה! מועדון פיאו ראוי להיות מועדון כמו כל מועדון רכב אחר! ולא מועדון של שאלות ותשובות באתר המועדון! אני יודע טוב מאד שמרבית חברי המועדון חושבים כמוני .
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 02-05-12 ב 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגשים קבועים למועדון פיאט | gilgil | פעילויות המועדון | 36 | 09-05-10 22:03 |
מפגשים קבועים בקפה מצדה | raanan_t | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 09-05-10 19:32 |
היכן הייתם מעדיפים לקיים מפגשים אחת לשבוע? | raanan_t | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 40 | 26-04-10 07:00 |
שאלה על מפגשים | yossi136 | רכב כללי | 1 | 02-03-10 23:33 |
למי ששאל-מפגשים במרכז | מועדון פיאט ישראל | 6 | 02-01-07 00:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד