![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא נגמר עד שהרכב לא יהיה כאן.
דיברתי עם המכונאי שאצלו עומד הרכב. אמר לי לא לתת לבעל הרכב יותר מ- 700 ש"ח. כנראב שזה הסכום שהוא הציע לו. לי אין אומץ להגיד לו את זה. צילצתי אליו משום שחשבתי שיעשה לי תיקון כפיף בלי אחריות, רק להגיע לרחובות. אמר שהמנוע תפוס. בעל הרכב טוען שהמנוע לא תפוס, הוא מסתובב בסטרטר.אלא רק שהמנוע התחמם ולא מניע. בשני המקרים הרכב מתאים לי. כואבת לי כבר האוזן מהצילצולים. עוד מעט הטלפונים יעלו לי כמו הרכב. ![]() המצב כרגע ששני גריריסטים שונים, מוכנים לגרור ב-1000 ש"ח. הבעיה שלא כרגע. נתתי את שני מספרי הנייד שלהם לבעל הרכב. אולי אחד מהם יגרור היום. שוב "אולי". כרגע אני מחכה לעדכון מבעל הרכב, מה סגר איתם, ביחס לזמן. בינתיים בעל הרכב התעורר, ואמר לי היום, שהוא יוריד את מערכת השמע והרמקולים. גם לזה הסכמתי. לא בכדי אמרו חכמים, "תכה על הברזל כאשר הוא חם" ביום שבת לא דובר על להוריד. יאיר, אני יודע שלא תמכור לי את הרכב שלך ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
עידן, ביקשת עדכון. בבקשה. תודה על העזרה.
לאחר מאמצים רבים, סוף סוף הרכב הגיע על גרר. בבואי לבדוק את מצב המנוע, המצבר לא הגיב, אפילו לא הדליק את הנורות בלוח השעונים. חשדתי שמישהו החליף מצבר, הטענתי את המצבר ואין תגובה. מת לגמרי. עכשיו בערב צילצל אלי בעל הרכב. אמרתי לו שאותי לא עשו באצבע, משום שהרכב עבר טסט לפני שבועיים ואין מצב שעבר את הטסט עם המצבר הזה. כמו כן לא סיפר לי שהרכב השכרה לשעבר. במודעה כתב שכול הידיים פרטיות. הוא אמר שלא היה כאשר הגרר הגיע למכונאי, "אולי המכונאי "לקח" אותו" אמר. טען שלא הייתה לו בעיה עם המצבר. יש עוד כמה בעיות שלא "דייק" בהם. לא נתן לי לדבר ולהסביר. "בוא נלך לשורה האחרונה, אני רוצה שתהיה מרוצה". אמר. בסוף סוכם שהוא יקבל 500 ₪ עבור הרכב כמו שאמר המכונאי שלו. זאת בגלל המצבר ואי הדיוקים. העיקר שנגמר ברוח טובה. ועכשיו לתקלה. יאיר דעתך בנושא. ניצוץ יש. אין בכלל קומפרסיה בכול הצילינדרים. פתחנו את הראש כל הברגים היו פתוחים. לא נתקלנו במצב כזה. הראש במצב טוב, יש מים על הבוכנות. על כל הארבע. אין סימני מים במדיד, ולא שמן במערכת המים. בצילינדרים אין מדרגה. יאיר זוכר מה אמר לו המכונאי ?. שהמנוע תפוס. שקר מארץ השקרים. לא החלטנו אם להחליף מנוע שיש לי, או לתקן את המקורי. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אישית אני היתי לוקח צאנס עם המנוע המקורי של הרכב ומרכיבכ לו את הראש ובודק קומפרסיה ומניע אם אפשר ואם "הכל תקין אז למה לתקן" הכל כמובן טלוי במה שעובר בראש שלך (שיפורים וכו)
ד.א אח שלי יבדוק עבורי את הקומפרסיה במנוע של האונו הזו שדיברנו עליה מוקדם יותר השבוע אם הקומפרסיה טובה אתה עדין מעונין אם כן זה יקח כמה שבועות עד שאני יגיע לפרק אותו |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה לא, אהיה עסוק עם הפונטו החדשה שלי. יש לסדר לא רק את המנוע. מזגן, חימום וכו'.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
סבבה אני יבדוק אותו בכל מקרה ואני ישמור אותו בצד למקרה ותשנה את דעתך
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
זה לא אני שצריך, אלא בחור עם אונו שהתעניין.
בכול אופן רשמתי לפני. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
יפה שלבסוף הסתדרתם
יכול להיות שהמכונאי שלו פשוט התחיל לפרק את ראש המנוע ורצה לעשות קופה ואמר לו יש להחליף את המנוע באוטו, הבנאדם אמר לו לא ואז פשוט השאיר את הכל פתוח על מנת שידפק? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ברגע שקראתי שאין קומפרסיה בכלל ישר אמרתי לעצמי שמישהו נגע בברגי הראש
לדעתי פתחו את ראש המנוע ראו נוזל קירור נבהלו ומצד שני המוסכניקים המניאקים האלה חייבים לנפח שהמנוע דפוק כדי להחליף מנוע + עבודה יהיה שווה כך תעשה מה שאני אומר הראש נראה יפה מאוד בדוק במכון עיוות וסדקים אם טוב המשך החלף גומיות שסתומים בדוק חילחול עם סולר בכמה נקודות אוליי תחליף רינגים בדוק מיסבי קרנק הרכב את כל המנוע המקורי כמה ק"מ הרכב עשה האם שופץ הראש לפני כן לדעתי המנוע התחמם אוליי וונטה או טרמוסטט ואטם ראש מנוע איך חיצוני פנימי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור-1, עזרה מחבר פורום שגר בצפון. | Roi b.e | פונטו - טכני | 6 | 08-04-11 17:11 |
| לחבר'ה בנינו שיש להם פילטר פתוח. | asaf123 | פיאט כללי | 11 | 05-04-09 05:35 |
| עזרה לחבר המבקש להצטרף למועדון | aflalo | פונטו - טכני | 0 | 22-03-08 20:34 |
| ברוך הבא לחבר חדש קאמי טאץ | אוף טופיק | 0 | 23-10-06 00:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד