![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן
דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
טוב, עדכון:
ראשית, אני חייב להבהיר שאין לי מחשב זמין, לכן לא התפניתי לכתוב עד כה, ולכן גם יש לי "בעיות תקשורת" עם ה"פ פה. אז כך: קבעתי פגישה עם דוד מהפורום, ואני כ"כ שמח שיצא לי להכיר את האיש שמאחורי המקלדת הכי פעילה בפורום. איני יודע במה להתחיל, לשבח את מאור הפנים? את הידע? המקצועיות? הסבלנות? הלאג'יות? המחיר? הקפה של בלה? הלימונים [שבסוף לא לקחתי]? בקיצור, כפי שאתם מבינים פגשתי אדם מאוד מקצועי ומאוד מסור, ומדבר בגובה הענינים עם קלייטנים, מסברי על כל דבר ומשתף אותך בפרטי פרטים של כל נושא ונושא. עד כאן בענין האיש. עכשיו לרכב: כמוזכר בפתיחת השרשור, היתה לי בעיה של דליפת גז. מילאתי גז לפני מס' חודשים, במוסך "השחר" בנתניה, ולמרות שהסברתי להם שאיני רוצה לשלם על גז שיברח מהר, אלא קודם כל לאתר את מקור הדליפה ולתקן, שם לא שעו לדברי, ומילאו גז [עם חומר זרחן...] שאכן ברח תוך חודשיים! הגעתי לדוד, שם הסתבר שהדליפה היא מהמאייד, מה שמצריך פירוק של הדשבורד, דבר לא משתלם כלל וכלל. הוא הסביר לי שהוא היחיד בארץ שעובד עם חומר מיוחד שסותם דליפות, ללא פירוד של כלום. פשוט מחדירים את החומר יחד עם שמן וגז והוא פועל את פעולתו. ימים יגידו אם החומר אכן עזר במקרה שלי, אך הסבלנות של דוד עד שהטמפרטורה ירדה מאיזור ה30 ל5.5 ראויה לציון. ירבו כמותו בישראל, ובהצלחה לכולם. דוד מירושלים נ.ב. תודה גם על הווישר מאחורה...
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
דוד. שמחתי להכיר אותך. ברשותך רצוני לתקן אי דיוקים קלים.
עוד בטרם התחלנו ביחד לתקן את המזגן, הכנסנו טרמומטר ליציאת האוויר הטמפ' הייתה 34 מעלות. המדחס עבד. נכון שבסוף הטיפול ייצא 5.5 מעלות. את הדליפה מתחת לדשבורד, אתה גילת עם הסקנר. אני לא מכניס ראש מתחת לדשבורדים, ולא למיטה חולה. ![]() נהוג לכתוב "לא זכור לי". אבל אכתוב שזכור לי בוודאות, שלא הסברתי לך ש- " הוא הסביר לי שהוא היחיד בארץ שעובד עם חומר מיוחד שסותם דליפות". את החומר אני מקבל במשלוח, מהבן של אחותי שמתגורר בפלורידה. אני סבור שאפשר לקנות אותו בארץ. לא ניסתי. וטיפ אחרון, בפעם הבאה לפני שאתה משלם 4000 ₪ פעמיים בשנה אחת, על שיפוץ ראש, תתייעץ בפורום. את הווישר האחורי עם הזרוע ואום נוצץ, קיבלת חינם במקום הלימונים ששכחנו. ![]() דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד בנוגע לחומר הזה אז שדיברנו בשרשור קודם עדין לא יצא לי ללכת לחנות שמוכרת חלקים וחומרים למערכות מיזוג אם אני לא ימצא אותו תוכל לארגן לי מהחומר הזה כמובן שאשלם עבורו ועוד בדבר לא פחות חשוב זה האם הוא מתאים לשימוש עם גז ישן?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
כן הוא מתאים גם לגז ישן R12.
נסה קודם לקנות בארץ. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אחלה תודה מקווה ששבוע הבא יצא לי ללכת לחנות ולבדוק (לשם שינוי הסנדלר לא הולך יחף אלה רק המשפחה שלו)
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
צטט:
אתה גם יודע היטב לתת לזולת הרגשה טובה - - - "עוד בטרם התחלנו ביחד לתקן את המזגן" ... ואשתי כמעט התעלפה כשראתה את האום הנוצץ... תודה על הכל ולהתראות בטיפול הבא!
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפנינג ענק של רכבי אספנות חג שבועות בכרמיאל | צביקוש23 | רכב כללי | 3 | 07-06-11 22:07 |
| סאנ רוף לא דולף מים | s_nadav | בעלי מקצוע | 1 | 11-09-09 01:25 |
| האוטו בולע שמן - פונטו HGT 2001 | quadx | פונטו - טכני | 37 | 20-05-09 05:36 |
| גז דולף ממדחס מזגן בפיאט אונו. מה ניתן לעשות? | stio | אונו - טכני | 0 | 05-07-08 23:02 |
| מאדה המזגן דולף | פורום הגראז' | 1 | 09-06-06 02:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד