![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
זה לא בלגאן, זהו רכב ספורטיבי.
מה גם שהרכב הספציפי שרואים כאן בתמונה אינו מושך את העין כלל וכלל. אני מקנא במי שיקנה את הרכב הזה. |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
מי שיקנה אז שיהיה להבריאות ויהנה מה שמתחשק לו :P
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
תגובה
כמה דברים..
א. גילי, למען הסדר , לרכב הזה אין מחירון ולכן "20 מעל" לא רלוונטי במקרה הזה. יש הערכת שמאי , ה HGT שלי למשל מוערכת באיזור ה 40 אלף. של יוגב באיזור ה 65. ב. ולמען ההבהרה - ה HGT איננה מכונית ספורט. או לפחות לא טהורה. סך הכול זה פיאט טיפו תחת המעטה המעניין שלה , תוסיף לזה את המנוע הנפלא שלה וקיבלת סוג של מכונית קומפקט GT שכזו. מה שהופך אותה לחריגה, הוא אותו X פקטור שתמיד קשה להצביע עליו שכנוהגים במכוניות מענינות. מי שלא נהג בה , או לפחות שמע אותה חולפת לידו , לא יבין על מה המהומה . אבל אני בפרוש יכול לומר לכם, ובייחוד עם הנסיון שצברתי על המון מכוניות מכל הסוגים , שלא משנה מאיזה רכב ירדתי, החזרה ל HGT תמיד מחזירה לך את החיוך המטופש לפנים.
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
שלום לכולם אני בעליה הגאה של הHGT
כן מי שחשב שהפיאט בראבו שלי היא מכונת נהיגה נפלאה צדק מאוד
נוסף לזה היא גורמת לך להרגיש כמו ששום דבר אחר לא גורם לך להרגיש והצליל של ה5 צילינדרים שלה הוא משהו לא מהעולם הזה כמו כן השקעתי גם במערכת הסאונד שלה(אני מתכוון למערכת פליטה בקוטר 2.5 אינץ' ופילטר פתוח כמובן) מה שגורם לי לא לשים לב שאני שכחתי בבית את הפאנל נשלף של הרדיו דיסק המשובח אבל לא שימושי שלי מבית בלאוקפאנקט המחיר של האוטו שווה כול שקל הרכב שמור ברמה יוצאת מין הכלל ולפי דעתי הוא יגרום הרבה אושר לי שיזכה להיות בעליו החדשים. מי שחושב שאני מדבר כאילו אני לא רוצה למכור את הרכב שלי כנראה צודק, אבל לפעמיים בחיים יש אילוצים שיכולים להפריד אותך אפילו מאהבת חייך.. לצערנו הרב. למי שיש שאלות לגביי הרכב יכול לראות את מודעות המכירה של הרכב באתר YAD2 ומודעה הרבה יותר מפורטת באתר WWW.YAPANI.NET |
|
|
|
#15 | |
|
Guest
|
צטט:
אתה מעדיף פונטו על בראבו??? ok, whatever |
|
|
|