![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
את הטיפול עושים לך במוסך מורשה?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
הרכב אצלי רק שבוע אבל אעשה את הטיפולים אך ורק במורשה, נראה שבעכו.
במידה ואהייה בסוף הסיפור מרוצה מהכוכב בצ'ק פוסט, הרכב יטופל שם |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
מוסך הכוכב הוא מוסך מורשה פיאט, נראה בהמשך היום איך זה נגמר..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
אם תוכל וזה יהיה ריאלי, אני ממליץ לך לקחת את הרכב לחיים ממוסך שמשון ביהוד.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מדוע לא לתת למגרש שממנו רכשת את הרכב לשבור את הראש / לפצות אותך?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
טוב, נחשו מה קרה היום?
הודיעו לי שהרכב מוכן בשעה טובה ושאני מוזמן לקחת (אחרי החלפה נוספת של הרובוט) ושאין נזילות כאלה ואחרות.. כולי מרוצה, נוסע למוסך (שעה נסיעה), הלך עוד יום שישי וכו'.. מגיע למוסך, בודק שאין נזילה - באמת נראה יבש שם למטה, לוקח המפתח , נכנס, מניע ונוסע לשתוף את הרכב פעם ראשונה ולמסור לאישתי היקרה. לאחר 5 ק"מ, מגיע לצומת יגור, הרמזור מתחלף לירוק ואני לוחץ על הדוושה והרכב כאילו בניוטרל !!!!!!!!!! אין הילוכים, אין רוורס אין שני ואין כלום. ההילוכים נכנסים אבל הרכב כאילו בניוטרל, הטורים עולים והרכב לא זז ס"מ........ לובש אפודה זוהרת, פותח משולש, מרים טלפון למוסך - המוסכניק בדרך. מגיע הבחור, מתחבר למחשב של האוטו ו.... אין תקלה - שום דבר! כאילו הכל תקין. מזמינים גרר, גוררים חזרה למוסך. עכשיו אני כבר ממש עצבני. הרי אוטודיל כבר אישרו החלפה לרובוט חדש! הפעם אומר מנהל המוסך, הבעיה היא במצמד. בשלב הזה כבר התעורר בי הצד המרוקאי והתחלתי לצעוק. אחרי בדיקה של הקלאץ' הכל בסדר והמסקנה היא אחת - הרובוט! לאחר שהסתבכו בפירוק הרובוט (יכול להיות שכלל לא החליפו??) אני כבר לא בטוח .... מפה לשם, אני מסתכל טוב בגיר שפורק מהרכב ומה אני רואה ????? מתחת לחלק הנוזל - דחוס נייר סופג! יכול להיות שככה פתרו את בעיית הנזילה?? יכול להיות שגם אם לא - ככה משחררים רכב מהמוסך, כשנייר סופג נמצא במנוע???????? לא מאמין למה שאני רואה - הוצאתי את הטלפון וצילמתי. התמונה מצורפת. מה אתם הייתם עושים? במידה וביום ראשון אין רובוט חדש באוטו אפנה לעו"ד ואקח את הרכב למוסך נורמאלי. שבת שלום |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
....
אלוהים ישמור....
תקשיב : 1- אתה מחזיר את הרכב לאוטודיל ומבטל עסקה או מחליף לרכב אחר אצלם. 2. צריך לפנות לסמל"ת - יש אותם גם כאן בפורום תראה אותם ברשימת פורומים יום ראשון לפנות לאיש שרות לקוחות/טכני של היבואן , טלפונית ובפקס ולהסביר בדיוק מה קרה לרשום גם פקס עם כל פרטי הרכב והעסקה והתרחשות האירועים כולל שמות ומוסכים לדרוש מהמוסך אם אין לך, קבלה על מה שעשו עם מק"ט עבור כל חלק ובמיחד של הרובוט ש"הוחלף" העתק מזה לשמור לעו"ד . איך יכול להיות שרכב יוצא כך ממוסך מורשה פיאט אני לא יודע. אין להם רשימת check list אין להם נסיעת מבחן לאחר התיקון ..? לי יש תחושה חזקה שאנשי שירות פיאט בארץ אין להם שמץ של מושג לטפל בגיר הרובוטי-חוץ מ2 מוסכים שאלה : אתה לא עשיתה בדיקת רכב לפני הקניה ? אל תתרגש קח את הדברים באיזי כולה רכב דפוק ואתה תסתדר . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Grande Active-Plus 8v
|
על סמך נסיון עגום מול מוסכים שחשבתי שיש להם נסיון, גם להם אין. כל מוסך מעדיף להחליף את כל המכלול ולגזור קופה.
עיצה שלי לאלו ששוקלים לרכוש רובוטית יד"ש - רק אם עדיין באחריות סמל"ת ו/או עם קילומטראז' נמוך. מכל השאר, להתרחק כמו מאש. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
dru, גש לאוטודיל, ותסביר להם כמו שצריך, שאם הרכב לא מתוקן על חשבונם למצב תקין, אתה מתחיל בהליך משפטי מולם.
בנוסף, ממליץ לשלוח מייל למייל האדום של YNET. החבר'ה שם ישמחו לתת במה לסיפור שלך. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד