![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 1
|
ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס 2004 גיר טיפטרוניק
ערב טוב פורום יקר,
הוצע לי לרכוש רכב פיאט פונטו ספייס 2004 גיר טיפטרוניק יד 2 עשתה 103 אלף קילומטר. המחיר הינו עומד על 21 אלף.. השאלה היא כזאת.. אני מאוד מעוניין לקנות פיאט אבל צריך תשובה אובייקטיבית (מכוון שאנחנו בפורום פיאט) האם שווה לרכוש את הרכב? מה החסרונות של הרכב, מה היתרונות, תחזוקה בשוטף (מחירי בלאי חלפים למניהם). אני לא מצפה לתשובה ספיצית אלא יותר בכלליות האם שווה או לא... העסקה עומדת להתבצע מחר אשמח אם תענו לי בהקדם! תודה רבה לכם!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אתה יכול לרפרף בפורום
ולראות תקלות נפוצות וכיו״ב.
אל תוותר על בדיקה במכון! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
השאלה היא מה זה שווה לקנות את האוטו ?
מה הציפיות שלך ממנו ? מן הסתם שאם אתה קבלן עבודות עפר ואתה רוצה להפוך את הרכב הזה לרכב עבודה אז קצת תתאכזב אני מאמין ... הרכב הזה כמו כל רכב אחר , במידה וטופל בזמן ושמרו עליו יניב מספר תקלות קטן ... התקלה הכי נפוצה ברכבים האלה היא תקלת ההגה ... שיהיה בהצלחה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
"הרכב הזה כמו כל רכב אחר , במידה וטופל בזמן ושמרו עליו יניב מספר תקלות קטן ..."
לא, אני הפעם לא מסכים איתך. ![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעוניין בשאלה לגבי פונטו ספייס 2001-2003 (גיר רציף,אוטומטי,טיפטרוניק) | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-09-13 21:02 |
| נורת gearbox failure שנדלקה - ספייס 2004 טיפטרוניק | asnast | פונטו - טכני | 3 | 01-09-11 21:25 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ ברכישת פונטו 2004 ELX | tslm2405 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 25-03-10 21:59 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד