![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אולי באמת חודש וחצי זה לא מספיק זמן.
לגביי המודרניות מה שרשמת : הכוכבי בטיחות אוליי על הנייר נראה יפה אבל שראיתי תאונות של פונטו ספייס גם אם היה רשום 10 כוכבים זה לא היה משנה אתה התוצאה. אגב הסיפור על הסופר לאנסר היה דוגמה אישית להשוואה . אבל עוד פעם אני חושב שאפשר לסגור כבר את השרשור הזה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
שוב עוד חוות דעת לא אובייקטיבית, מה זה ראית תאונות של פונטו ספייס? בדקת מהירויות? סוג ההתנגשות? וכדומה? יש גבול עד מה שכל רכב יכול לספוג. ומה ראית את הפונטו הרוסה? הרכבים המודרניים לא נבנו בשביל לשמור על עצמם אלה לשמור על האנשים בפנים ובפגיעות בהולכי רגל, בגלל זה הרכב קורס ו"מקריב" עצמו בשביל להציל את חיי האדם.
הפונטו ספייס מוגדרת כרכב בטיחותי בסגמנט ולשנים בהן היא נמכרה. גם אני ראיתי הונדה ג'ז חדשה שעשו ממנה פחית שימורים על כביש 20, אז מה ישר אני מסיק שזה חרא אוטו..לא, אני ראיתי שנכנסה ברכב משאית, לא ראיתי את ההתנגשות, יכול להיות שזה הייתה תאונת שרשרת ויש מצב גדול שגם רכב אחר לא היה מחזיק באותה תאונה. אין לי בעיה עם דעות של אנשים, אבל דעות של שמעתי ראיתי, או לא מבוססות ועוד לעלות לפורום שאנשים קוראים ויכולים להקשיב לך..אז לא.
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 24-03-12 ב 13:48. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
מקווה שאף אחד מאיתנו לא יגיע למצב שבו הוא צריך לחוות משהו דומה בעצמו. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-03-12 ב 14:31. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה לגבי פונטו HGT?? | eyaluriel | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 28-02-11 23:21 |
| שאלה| פונטו ספייס 2004 שאלה לגבי דגמים | liran315 | פונטו - טכני | 10 | 26-04-10 18:30 |
| שאלה לגבי פונטו 97 | אשר אילוז | פונטו - טכני | 9 | 26-03-10 19:40 |
| שאלה לגבי צריכת דלק פונטו ELX | NoamS | פונטו - טכני | 5 | 30-01-10 14:12 |
| שאלה לגבי מזגן של פונטו | tombraider | פונטו - טכני | 5 | 25-01-10 19:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד