![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
יאיר, העבודה נעשתה ברוך ה'
בית משאבת מים + משאבת מים + צינור מתכת + רצועת מנוע + מיסב מותח + נוזל פרפלו יום טוב, אלי |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
יופי כל הכבוד השאלה היא איך התצרוכת דלק שלך הישתפרה מאז שהיתכתבנו בנושא
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
יאיר ערב טוב,
שאלה טובה.. בהתעסקות שלי עם צנרת המים, גיליתי שצינור המים שיוצא מצינור המתכת ומתחבר לסעפת היניקה היה כמעט חסום !! כך שלא היה מעבר מים תקין לסעפת היניקה, ולכן לדעתי, המחשב קיבל "נתוני חום מנוע שגוי" ומכאן נבעה צריכת הדלק המוגזמת. לאחר שניקיתי והרכבתי את צנרת המים, הנעתי את הרכב.. והפלא ופלא לאחר כדקה שתים סל"ד (שהמים התחממו) המנוע ירד לטורים נמוכים בניגוד למה שהיה קודם לכן! אני משוכנע שעליתי על הבעיה.. בכל אופן מילאתי ברכב פול טנק, איפסתי את שעון הקילומטרג' ומה שנשאר לי עתה, זה לבדוק צריכת דלק ! אשמח לעדכן בממצאים.. הייתי ממליץ לכל אחד שיש לו אונו שניתקל בבעיית צריכת דלק גבוהה, קודם כל לבדוק שמעבר המים לסעפת היניקה אינו חסום, בשל הצינור הדק והמחבר שנכנס לסעפת היניקה, שבקלות עלולים להיסתם באבנית. זאת לפני שפונים למכון דיאגנוסטיקה לבדוק חיישנים או ששולחים את הרכב לניקוי קרבורטור/הזרקה אלי נערך לאחרונה על ידי אלי_100 : 22-03-12 ב 22:58. סיבה: תיקון שגיאת הקלדה |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מקווה שאכן הבעיה ניפתרה
הסעפת מקבלת מים מהצינור הדק שניקיתה וגם משתי מעברים בראש המנוע באזור חיבור הסעפת לראש |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
היי יאיר,
תודה על המענה. מקווה מאוד.. ממתין לתוצאות שאקבל בבדיקת צריכת הדלק.. שבת שלום, אלי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת משאבת דלק אונו 1.4 I.E. | n17178 | אונו - טכני | 0 | 30-08-11 22:36 |
| פיאט אונו 1.4 95' משאבת דלק? | omri | אונו - טכני | 4 | 12-02-11 23:19 |
| התייעצות לפני רכישת פיאט אונו 1.1 מודל 92' | edan | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 25-01-11 20:53 |
| [מכירה] פיאט אונו 1.4 מודל 94', 99,500 ק"מ | stio | מכירה | 3 | 23-11-08 09:04 |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד