![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
הכנה לטיימינג וראש מנוע HGT עזרה בבקשה.
שלום לכולם שוב.
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למספרים. או למיקומים. או לאנשים הנכונים. כי כרגע אני מנסה לחסוך כסף כי גם ככה נפלתי עם הסיפור הזה. אני צריך שסתומים במחיר הכי זול אבל לא זולים שעולים 20 שקל. מעדיף מקורי אבל כמה שיותר זול. צריך סט מעטפות למנוע (שלייף) מותחנים לטיימינג משאבת מים. וואריאטור הכי זול. לא מחייב. כל דבר יתקבל בברכה. *מציין שלא מחפש יד 2 או זיופים/חיקויים זולים. רק מקורי. אבל במחירים מציאותיים לעומת המוסכים*. כמובן שהשאלה שלי היא איפה להשיג את החלקים האלה בזול מאשר לקנות אותם דרך מורשה ולהישפד על ידיהם. כמו שכבר רבים אמרו פה. החיים זה לא פיקניק. ספרו לי על זה.. =)
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת החלפים לראש מנוע פונטו HGT
חלפים מקוריים אתה יכול לרכוש או במוסך מורשה פיאט או בחנות חלפי פיאט, מורשית היבואן:
www.musach.co.il/details.asp?id=63 ובקש שם את אלי או אבי וכחבר מועדון פיאט, אתה מקבל אצלם איזה הנחה. בצע הרכישה לפי מס' שילדת הרכב כדי שתהיה התאמה מלאה של החלפים. לדעתי, עליך קודם לפרק הראש מנוע ואז לראות איזה חלפים בדיוק אתה צריך. בהצלחה בשיפוץ הראש ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
עוד הצעה לשיפוץ ראש מנוע HGT
אם תיגש לאחד מהמוסכים מורשי יבואן פיאט, אז בתיאום שלהם עם אגף החלפים בפיאט, תקבל 20% הנחה על החלפים דרך המוסך המבצע.
תוכל לתאם זאת גם כאן או דרכי טלפונית (050-5853422). בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חשוב תמיד לדעת, מאיזה סכום ההנחה.
פעם דיברתי עם שכן, מנהל שיווק באחד מרשתות שיווק המזון. שאלתי אותו איך הוא מפרסם "קנה אחד והשני בחצי מחיר". "מה אתה נותן מתנות ?". "לא אין מתנות" אמר, "אני מכניס את חצי המחיר של הפריט השני, במחיר של הראשון". "וכך אני מוכר יותר" "רמאות שאלתי", "אין מה לעשות" ענה. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
המון תודה רפי, ודוד !
עזרתם לי מאוד. בחיי שאני לפעמים לא יודע איך להודות לכם על המענה המהיר והמדוייק.
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם הרכב גם ככה עומד ואתה לא לחוץ עליו, כדאי לך לבדוק את המחירים באיביי כולל המשלוח.
מנסיוני בדרך כלל זה יוצא זול יותר מאשר בחנויות / מוסכים בארץ.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אריאלו, Ebay תמיד אצלי בתור אפשרות.
אבל הבנתי שזה קצת סיכון להביא דברים כאלה.. ביחוד לרכב בעייתי כזה. כל העניין של המק"טים. ואם זה יתאים או לא? כי הרי יש שני מנועים ל-HGT. ולי יש את ה-A6 מתברר בסוף ולא A1 כי המנוע שלי מיובא. אני גם לא כל-כך יודע מה בדיוק אני צריך וכמה. אני בעוד יומיים מכניס את הרכב למוסך, אחרי שיפרקו לי את הראש ניהיה יותר חכמים. אני אדע בדיוק מה צריך ומה על הדרך להחליף בכדי להוציא את הרכב במצב פיקס מהמוסך ולא נצטרך לעשות עבודה כפול ושוב לחטט שם במעמקי המנוע. (בע"ה) אבל בעקרון לפי מה שהבנתי. אני לא צריך הרבה. אני צריך שסתומים (כרגע לא יודע כמה עד שלא ניראה כמה נפגשו בבוכנות) סט שלייף (אטמים למנוע) כל הירקות שכלולים בעת החלפת טיימינג. (מותחנים, רצועות, משאבת מים וכו') ולגבי הווריאטור אני יודע שהוא במצב תקין כך שלא בא לי לבזבז עליו כמויות של כסף. זהו לא ? אם יש עוד משהו שאני צריך לפי ידע כללי שלכם פה או מעבר נסיוני בעת עשיית ראש או טיימינג. אני אשמח לדעת אם יש עוד חלקים ודברים שאצטרך לקנות. ברור ששמן 10/60 ופארפלו כלולים בסיפור. ועוד משהו קטן, אם יש מק"טים כיוונים לדברים ספציפיים אלה אני אודה לכם מאוד ! גם ב-Ebay.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
רפי, המון תודה לך על המידע. הגעתי היום ל-מ.י.ר חלפים בע"מ. ברחוב המסגר 70 בת"א.
אחלה אנשים אב ובנו. אנשים מדהימים. מסרו לך ד"ש. עשו לי הנחה. השירות מדהים. ממליץ! מרב שבאו לקראתי קניתי דברים שלא הייתי צריך. אני יעלה מחר תמונות וקבלה.. שכולם פה יהיו מודעים למחירים קצת. כי הכסף שהוצאתי החודש זה באמת לא כל יום קורה אבל מה נעשה. החיים באמת לא פיקניק. מחר האוטו נכנס למוסך. החלקים הכל עלי. נטו עבודה מהאדם וראש אני לוקח לאדם שאני סומך עליו. נשאר רק לראות כמה שסתומים נפגעו מהמקרה. כך שיהיה לי מספר מדוייק של כמה שסתומים לקנות. ואני צריך שמן 10/60 סינטטי מלא. ובע"ה. הרכב יהיה מוכן בשישי הבא. (סתם לציון. החלפתי את שלושת התושבות. חור בכיס. אבל הייתי חייב) ושוב רפי, המון תודה לך ! עזרתי לי מאוד.
נערך לאחרונה על ידי KHGT : 23-03-12 ב 03:23. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
KHGT
אשמח אם תרשום את כלל המחירים, שהציעו לך על הרכיבים שחיפשת. ד"א שמן סינטטי מלא איכותי, תוכל להזמין מאוטו - סטור, הזמנתי משם. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
הינה הקבלה:
![]() Shot at 2012-03-25 זה הכל : ![]() Shot at 2012-03-25 המותחן (מברזל ): ![]() Shot at 2012-03-25 סט אטמים (לא מקורי אבל גרמני) : ![]() Shot at 2012-03-25 זה הכל. מקווה שעזרתי. החלקים על הרכב הזה בהגזמה יקרים. אני צריך 8 שסתומי פליטה לראש שלי. כי רק 8 שסתומים (אני אומר רק כאילו שזה לא קצת..) התעקמו לי. ואמרו לי שכל שסתום פליטה מקורי עולה 260 שקל. ויניקה עולה 180 שקל. זה פשוט טירוף. אין לי משהו אחר להגיד. מוגזם ברמה המוגזמת של המוגזם.
נערך לאחרונה על ידי KHGT : 25-03-12 ב 23:33. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה בחיפוש קניה של קיט לטיימינג מ EBAY. | Kazzanova | קניה | 2 | 08-01-12 15:50 |
| סימינים לטיימינג | eyaluriel | פונטו - טכני | 2 | 23-02-11 01:54 |
| מבקש את דעתכם הכנה על הג'אנטים הבאים | ליאור23 | שיפורים וקוסמטיקה | 20 | 21-01-11 21:40 |
| הכנה לקראת טסט | gili | בראבו - טכני | 8 | 09-11-07 17:12 |
| הכנה של האונו | פורום הגראז' | 4 | 22-02-06 23:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד