![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
השאלה היא האם אפשר להכניס חומר אטימה כמו שהכנסתה לבחור ההוא אני וברור שאני ישלם על החומרים ואתן לך על העבודה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התשובה היא אפשר להחדיר חומר. אבל אם אתה יודע לעשות וקום וגז לבד, מבחינה כלכלית לא כדאי. .
לדעתי, קנה לך בלון גז 13 ק"ג פראון R12, יספיק לך לכמה שנים. אגב כמה עולה אצלכם בב"ש בלון ?. הגז הנ"ל יותר יקר מהגז החדש 134a וקשה למצוא אותו. האם בדגם הרכב המדובר המייבש הוא מאלומיניום, עבה וגדול יותר משאר הרכבים ?. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
בדיוק חזרתי מהעבודה עכשיו, חם בטירוף בחוץ והדלקתי מזגן.
נשבע שהדבר הראשון שחשבתי עליו היה שהתיקון של המזגן הזה עם החומר הזה היה הכסף הכי טוב שהוצאתי אי פעם, שנה וחצי פחות או יותר והמזגן מקפיא אותי ברמה 2, לא מדבר על 3 או 4 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
כן זה מיבש אלומיניום גדול ולא יודע כמה עולה בלון של גז כזה אבל אם יש גם אפשר לקנות חומר כזה שאותם את הנזילות אז זה יהיה מעולה איפו קונים את זה במרכז אני מעדיף כי ההורים שלי מהמרכז ואני פעם בכמה שבועות קופץ לשם לבקר
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זה לא רק חומר, יש גם מכשיר הטענה, וגלון שמן מדחסים.
כל הערכה נמכרת קומפלט. בדוק בחנויות למוצרי גז וחלקים למזגני מכוניות. כשעושים וקום יש להכניס גם שמן למדחס . וקום ודליפה שואבים את השמן החוצה. ראה ברכב, כאשר יש דליפה יש גם סימני שמן על חיבורי הצינורות והמעבה. אני מכיר (בעיקרחשמלאי רכב), שעושים תיקון בצינור או הלחמה, עושים וקום ומכניסים גז בלי שמן. לאחר זמן המדחס הולך. המדחס זקוק לשמן, בדיוק כמו מנוע הרכב. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
ברור שמכניסים שמן יש לי את הערכה וגם גלון שמן יש לך את השם של החומר אטימה שאני ידע מה לבקש אם בחנות לא יבינו אותי
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
כשאני יגיע לטפל בבעיה אם אני יסתבך יהיה אפשר להיפגש ולקבל עזרה?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניקוי מזגן | NatiShain | גרנדה פונטו - טכני | 21 | 24-05-10 14:32 |
| דליפת רצינית של מים בעצירה/כיבוי רכב - פונטו 2000 | niminim81 | פונטו - טכני | 1 | 12-05-10 12:53 |
| דליפת אוויר במהירות גבוהה | aribrukman007 | בראבה - טכני | 13 | 27-03-10 17:40 |
| דליפת רדיארטור באונו 60S | פורום הגראז' | 5 | 03-06-07 18:43 | |
| בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד