![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
דוד שאלה לי חזרה אלייך, אז איך אתה מסביר שהייתי במכון רישוי בראשל"צ והמידה אכן נמצאת באוטודטה והמידה מאושרת ברישיון אצלי ללא קומבינות?
שכחתי איך קוראים למכון רישוי באיזור התעשייה במזרח ראשון, באיזור הנאפיס והארומה, שם ביצעתי את השינוי מידה. חוץ מזה, אני שלחתי מייל למחלקה הטכנית וביקשתי לקבל אישור עבור מידה 195.45.15 בגלל שהמידה 185-55-15 שמאושרת ל-HGT מאושרת לפונטו ספייס גם כן, ולאבארט שלא שונה מהHGT מאושר גם 195-45-15, כך שאין שום הבדל טכני בעייתי לשים על הרכב שלי מידה זהה. וכאמור, שבוע לאחר מכן קיבלתי אישור. אני ממליץ לגשת למכון רישוי במזרח ראשון, אם אני לא טועה קומפיוטסט, הוא יבקש לראות את הצמיג על הרכב, יקח מידה, יאמת עם המחשב, סכום כספי מינימלי ונגמר הסיפור. ובקשר למחלקה הטכנית של פיאט, לאחד מאשרים 195.50.15, לשני 195.45.15, ולאחר אומרים שאי אפשר זה או זה...סתם בלאגן הולך שם.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אז איך אני מסביר ?.
כמו כל דבר במדינה הזאת, הבלגן חוגג. יד ימין לא מסונכרת עם יד שמאל. עכשיו תורי לשאול אותך. ![]() שלשום הייתי במשרד הרישוי, כדי להעלות את הפונטו חזרה לכביש. נאמר לי שלא ניתן. בויכוח שהיה לי עם המנהל, אמרתי שלפני עשרה ימים בעל הרכב הוריד אותו בטעות במקום להקפיא את הרישיון. והוא מוכן להביא תצהיר מעו"ד. לא עזרו כל ההסברים. נניח לרגע שהרכב לא הורד בטעות, נו אז מה הבעיה?. אז איך אתה מסביר את זה ?. למי זה עשוי להפריע ?. דוד.
![]() |
#3 |
מנהל
|
חח דוד בכל מקרה, אני לא הראשון שעלה למידה הזאתי.
זאת מידה מאושרת לפונטו ספייס, לפי מה שגדעון אמר בעבר עבור דגם ה-16v בלבד. היא רשומה באוטודטה, אני לא מאמין שמשהו השתנה מלפני שנה. אם אני זוכר נכון גם בנס ציונה בדקתי בזמנו, בדקו בספר והוציאו כי המידה הכי גדולה המאושרת הינה 185-55-15. ייתכן שבמכונים בהם הוא ניגש, אפילו לא בדקו אם זה מידה מאושרת וישר ביקשו אישור כאילו זאת מידה מיוחדת, אני את האמון במכוני רישוי איבדתי חודשיים אחרי שקניתי את הרכב בטסט הראשון שהעברתי, ולא נראה לי קיים מקום שאפשר לקרוא לו אמין, אלה פשוט מזל שבאותו יום לא רימו אותך. trademark עזוב אותך מהמחלקה הטכנית של פיאט, תיגש למכון הטסטים הקרוב, תבקש מהפקידה לבדוק מה המידה הגדולה ביותר שניתן לשים על פונטו ספייס, או תבקש מהם לבדוק במחשב באוטודטה (דגש על ה-16v), זה צריך להיות רשום ולא צריכה להיות שום בעייה. ואז תודה למחלקה הטכנית של פיאט ![]()
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 29-02-12 ב 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
ראה כאן.
דוד.
![]() |
#5 |
מנהל
|
חח דוד, אני אומר לך שבדקו בספר במכון רישוי בנס ציונה ונתנו לי את המידה 185.55.15. ושבוע לאחר מכן ללא קשר למכון בנס ציונה בדקו במחשב בקומפיוטסט מזרח ראשלצ ואישרו לי את המידה. וגם רענן עם גאנט 15 אם אינני טועה, וללא שום אישור מסמלת.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
מאמין לך.
![]() צילצתי לרב בוחן במכון הטסטים, אמר שיבדוק ויחזור אלי. דוד.
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
עדכון:
אישור מפיאט לא קיבלתי. היום נסעתי למכון טסטים, הוא בדק בספר של האוטודאטה והמידה לא מופיעה שם! נסעתי למכון אחר ואין להם מחשב כרגע, אמרו לחזור עוד שבועים. מה לעשות? אני כבר נואש.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שינוי מידת צמיגים לגרנדה פונטו 2007 | ALÞћÃ | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 27-01-12 15:09 |
מידת צמיגים | אילן כץ | בראבו - טכני | 6 | 06-10-10 11:17 |
מידת צמיגים בספייס 2001 משהו שלא ברור לי | ליאור23 | פיאט כללי | 16 | 02-05-10 22:25 |
לבעלי HGT. אישור צמיגים. | שחרון | פונטו - טכני | 25 | 25-07-08 19:23 |
שאלה לגבי מידת צמיגים | yaniv hgt | פונטו - טכני | 5 | 04-07-08 00:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד