![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
פונטו HGT - צריכת דלק מעשית
פשפשתי קצת במעמקי הדרופבוקס שלי, ומצאתי קובץ של תדלוקים של הפונטו הקודמת שלי מ2009 עד כמעט סוף 2010.
סידרתי אותו קצת, והעלתי לפיולי (Fuelly), שזה האתר שבו אני משתמש כדי לרשום תדלוקים לאוטו שלי (מאוד נוח, ממליץ) חשבתי שתוכלו להיעזר במידע הזה, בעלי פונטו HGT. זה מציג תמונה טובה מאוד על צריכת הדלק לרכב. יש כמה תדלוקים שלא היו רשומים כמו שצריך בקובץ, אבל כנתון ממוצע, זה מדוייק מספיק. הערה: המחירים פר ליטר שמופיעים שם הם לפני ההנחה שקיבלתי בזמנו. תדלקתי 98 רוב הזמן כפי שניתן לראות. את הנתונים ניתן לראות בקישור הבא: (לחצו על התמונה לפרטים נוספים) ![]() שימו לב שאם אתם מקבלים את הנתונים כ "ליטר ל 100 ק"מ", מתחת ללוגו של האתר יש אפשרות לשנות ל "ק"מ לליטר". ותמונה של הכלה, סתם כי חלק בי עדיין מתגעגע ![]() מקווה שהבעלים הנוכחי נהנה מהרכב. נ.ב. אם מעניינים אתכם נתונים לגבי הפונטו הנוכחית, אפשר לראות אותם כאן: (לחצו על התמונה לפרטים נוספים) ![]() מעניין ששני הרכבים כמעט זהים מבחינת צריכת הדלק... נערך לאחרונה על ידי Caveman : 29-02-12 ב 13:30. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס צריכת דלק | Hilel | פונטו - טכני | 15 | 03-03-12 19:41 |
| תוצאות צריכת דלק גרנדה פונטו | maximmm | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 13-01-11 11:42 |
| פונטו 75 שנת 96 צריכת דלק גבוהה | barakmaster | פונטו - טכני | 6 | 28-03-10 01:14 |
| צריכת דלק פונטו 2000 | Kfirz | פונטו - טכני | 13 | 18-10-09 00:59 |
| חישוב צריכת דלק... פונטו SX 2001 | NatiShain | פונטו - טכני | 6 | 25-03-09 16:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד