![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צודק ידידנו המלומד עבודה מסודרת צריך לפרק טמבון כי המעבה מוברג אליו
גם אני ניסיתי לעשות את זה עד שבאמצע קיבלתי עצבים פירקתי כרגיל ולקח פחות זמן חבל מאוד שמוסכים לוקחים המון כסף על כל טיפול וחבל שמשלמים להם אם יש חברים שממליצים על מוסך X אז אני ממליץ על דוד ואסביר סה"כ החלק עולה 870 ש"ח ונניח שעבור מילוי גז ופירוק עוד 500 ש"ח סה"כ 1370 ש"ח שלא נדבר שאפשר לתקן את הנזילה והנזק יהיה בסביבות ה-600 ש"ח ההצעה של המוסך מורשה אומנם חלק אורגינלי + עבודה + מע"מ יעבור את 3000 ש"ח איפה היושר האמינות שמקבלים אצל דוד . יש לנו אדם שמקצועו מוסכניק + ומיזוג אויר למה אתם לא מנצלים את זה אני מאמין שהרבה נעזרו בדוד ואף אחד לא הפסיד |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
חברים יקרים.
חייב לציין שיש פתרון זול בהרבה יותר, וקל בנוסף. גם לי הייתה דליפה מהמעבה, לאחר פעמיים של מילוי גז והתרוקנותו לאחר חודשים ספורים, פניתי לדוד חברנו היקר, דוד סיפר שיש לו חומר מיוחד שהוא מכניס למערכת גז ביחד עם הגז ושהוא אוטם את המערכת ואת הדליפות. בוא נגיד שגם אני בהתחלה הייתי מעט ספקן אבל החלטתי לנסות הוצאה קטנה לפני שאני מפרק חצי אוטו ומוציא כמה אלפים יפים של שקלים. הגעתי לדוד, התקבלתי בצורה חמה כמו תמיד ![]() החומר הוכנס למערכת, ומאז ועד היום (עברה שנה אם אני לא טועה) המזגן מקרר כמו שד משחת, אנשים עם רכבים חדשים בהרבה משלי אומרים לי שהמזגן אצלי מקפיא אותם פשוט. אני ממליץ מאוד. בנוסף תמיד כדאי להגיע לבעל מקצוע כמו דוד. נ.ב הייתה אצלי דליפה מהמעבה הפנימי והחיצוני אם אני זוכר נכון והיה מדובר בעלות מטורפת של פירוק וחלקים. (כול הנאמר לעיל הוא כמובן בהנחה והנזק לא מטורף וכבר עבר את אפשרות התיקון הנ"ל, בכול מקרה ממליץ מאוד לנסות) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
גם לי יש את הבעיה הזאת ואני אשמח אם תוכל לתת לי את הפרטים של דוד שיוכל למלא לי גם את החומר הזה
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
אני חושב שכולם כאן ישמחו לדעת איזה חומר זה היה
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
בנושא החומר, יש לפנות לדוד יקירנו, בפורום ידוע כ-davidmzr
בהצלחה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דליפה גז נסתרת מהמזגן - פונטו HGT | גיא .ב | פונטו - טכני | 5 | 23-08-10 19:48 |
| מערכת פיקוד חלונות לא עובדת | itayn | פונטו - טכני | 1 | 18-06-10 17:23 |
| שלום. (דליפה במזגן של לנצ'יה דדרה) | Speed King | שאר הדגמים - טכני | 7 | 15-06-10 16:28 |
| פונטו דור ראשון - איזו מערכת מיזוג נחשבת יותר טובה, מקורית או שהורכבה בארץ? | PuntoFan87 | פונטו - טכני | 1 | 06-12-08 03:51 |
| מערכת איוורור אינה עובדת | אלה | פונטו - טכני | 7 | 30-10-08 09:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד