![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
מידה + רוחב של צמיגים המורשים בפונטו MK1
יש לי פונטו MK1 SX75 והמידות של הצמיגים הם 165/65/14R
אני רוצה לדעת מהם המידות הכי גדולות של צמיג (אני מתכוון לרוחב) כי יש לי את הספר המקורי של הרכב ורשום שם שהג'י טי מגיעות עם 185/60/14R אני רוצה לדעת מה עכשיו אולי יצאה אפשרות שנותנת להרכיב מידה כזו @@@ (שהכול יהיה חוקי כי הציעו לי כבר להשים חתך נמוך משהו כזה 190/45/15 משהו מפחיד ) תודה מראש ! |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
גם אני, בהחלפת צמיגים הבאה, ארצה לשים צמיגים קצת יותר ספורטיביים לכן, גם אני מצטרף לשאלה רק שהאוטו שלי הוא פונטו ספייס 2003. תודה.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ליאור, אתה צריך חישוקים אחרים על מנת לנעול מידה רחבה יותר.
המידה המקסימאלית בדור השני היא 195/45/15 או 185/55/15 |
![]() |
#4 |
Guest
|
גדעון, יש לך במקרה מושג אם אני אוכל להשיג אותם חישוקים מקוריים של פיאט גם במידה גדולה יותר או שאין חיה כזאת בארץ?
שאלה נוספת: איזה צמיגים הכי מומלצים למידה העכשוית שקיימת לי באוטו? יש בכלל חיה כזאת או שגם חיה כזאת אין בארץ? |
![]() |
#5 |
Guest
|
גדעון, ב-MK2 - שאינם HGT - המידות שונות למיטב זכרוני.
ליאור, אם אני זוכר נכון, אתה יכול לעבור ל-185/55/14 (כמו ב-MK1). |
![]() |
#6 |
Guest
|
רשמתי לו את המידה המקורית המקסימאלית שהוא יכול לאשר לפונטו שלו. כמובן שזה גורר החלפת חישוקים.
ליאור, אתה תמיד יכול לקנות חישוקים של פונטו HGT, הם יתאימו לך, וגם למידת הצמיגים. |
![]() |
#7 |
Guest
|
לפותח השירשור, המידה של ה GT זה 185/55/14 ולא המידה שרשמת, המידה הזאת זאת המידה מורשת לדור השני.
לדור ראשון יש אפשרות להגדיל או למידה של ה GT או ל 175/60/14 לדור השני אם אני לא טועה זה 185/60/14 185/55/15 195/45/15 |
![]() |
#8 |
Guest
|
ליאור, איני ממליץ לך לעבור ל-15'
גם ככה הפונטו שלך אינה חזקה במיוחד - אתה רוצה לסרס אותה יותר? שלא נדבר על נוחות הנסיעה שגם היא אינה הצד החזק בפונטו. שאני זוכר - ניתן לעבור ל-185/55/14 גם ב-MK2 זאת המידה שעליה הייתי הולך. אוראל, שרוצה 205/45/16 ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
בדור שני אין אפשרות להרכיב 185/55/14 לצערך, רק על חתך 60 (185/60/14) , אבל שוב אם כבר להגדיל אז ל 195/45/15
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
כג
דני בספר רשום שגודלם של הצמיגים הינו 185/55/14
ובגלל זה שאלתי אם אני יכול להרכיב על הרכב כאילו ! ואם זה דורש הוצאת טפסים או משהו דומה ??? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד