![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
ה- HGT שלי מוזנחת
אז ככה המצב עגום ביותר...
אז ככה כזכור.. לפני כמעט חודש רכשתי HGT מאחד מחבריי בפורום. הרכב באמת שמור, ונוסע טוב.. ועל כך ח"ח לבעלים הקודם. אצלי לצערי המצב קצת יותר קשה.. אומנם לא יצא לי לנסוע כול כך הרבה.. בגלל העבודה, בדרך כלל לעבודה - לבית, כך שלא יצא לי לתלדק אפילו פעם אחת. אבל.. האוטו לא עבר שטיפה אחת אפילו אחרי יום הקניה, ונראה מוזנח. כבר מזמן רציתי לקנות בקבוק שמן 5W40, אבי מי מוסך התלתן אמר לי להוסיף כול ק'מ. בדקתי את השמן, נראה כאילו לא חסר.. אבל השמן שחור ביותר.. יש לי עוד 4K טיפול.. והייתי רוצה כבר עכשיו לנסוע לטיפול. ושיבדוק לי את כול האוטו כי באמת אני לא רוצה לחסוך שקל.. מצידי כול המשכורת על האוטו. *אבל הבעיה העיקרית שאין לי כסף אפילו לתדלוק עכשיו... עוד שבוע שעבר הייתי צריך לקבל משכורת.. אבל הבנקים שובתים.. והצ'יק לא נכנס למערכת. המצב הוא עגום ביותר. חשבתי שבשלב הזה אני כבר יהיה אחרי צבע חדש לרכב. אבל זה לא המצב.. ![]() ביום הקניה... רציתי לשתף אותכם.. ולשמוע את דעתכם בנושא, ומה הייתם עושים במקומי.. דניס. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
במקומך?
קונה בקבוק ויסקי ומשתכר עד הבוקר. וברצינות. אתה מוזר (קבל זאת בהבנה) ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
אני מזדהה עם שחר. דניס זה סה''כ אוטו. חתיכת פח. כן כיף להשקיע בו וכן כיף לראות אותו מנצנץ כל הזמן. להשקיע את כל המשכורת? תעשה טיפול והשאר תחסוך. זה טוב שאתה ככה דואג לאוטו. אבל תחשוב גם על עצמך.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא התכוונתי.. להשקיע כול משכורת על הרכב.. כמובן!
אלה ליישור קו.. ודברים שאני כן רוצה לקדם.. כמו צבע חדש לכול הרכב, הנמכה.. (וזה משכורת). בסך הכול.. האוטו שלי מאוד שמור מהבעלים הקודם. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
לדעתי תתחיל בטיפול 10000 יסודי שיחליפו כל מה שצריך,צבע והנמכה לדעתי אתה יכול לחכות כי זה לא קריטי לרכב מבחינת התפעול, בדוק מתי עשו טיימינג בזמן האחרון,תושבות מנוע,וריאטור וכו'... זו המלצתי.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
הרכב אחרי ראש מנוע.. וויראטור, טיימינג.. ועדיין באחריות כמו שציינתי הבעלים הקודם עשה כבר הכול לרכב..
ויש לי טיפול גם ככה עוד 4K.. חוץ מי זה אני צריך יישור קו.. כמו רפידות, להחליף שמן מי 5X40 ל- 10X60.. נוזל קירור, שמן גיר.. וכ'ו. *אתם יכולים להגיע מוזר.. מה שבא לכם!!! אבל זכרו רק דבר אחד!! זאת תהיה ה HGT הכי שמורה ויפה בארץ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
זה ידרוש ממך הרבה זמן, מזומנים ומאמץ כדי להפוך אותה להכי שמורה והכי יפה.
בהצלחה.
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ליאור.. אהלן!
אם אני לא טועה ה-HGT שהייתה לך נמצאת היום אצל שחרון! בזמנו רציתי לקנות אותה ממך לפני כשנה.. (אם אתה זוכר, מאתר אוטוספורט). בכול מקרה אם אני לא טועה הוחלפו בצינורות.. הנמכה.. וויראטור חדש.. בקיצור רכב באמת שמור.. כנ'ל גם שחרון עושה פלאים לרכב! אבל חבר'ה!! נכנס שחקן נוסף!! (וזה אני). |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
יש מצב שאתה צודק!
|