![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
טלפון:057-2344787
כתובת:ריבל 15 עיר / ישוב:תל אביב בית העסק:א.א יסמין יבוא ושיווק מנועים בע"מ דוד פנה אליהם יש להם מנוע טורבו קומפלט יש לי גם קופון בין 5-25% הנחה אם תרצה מאמין שגם אתה תקבל את אותה הנחה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 18-01-12 ב 12:13. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צילצלתי אליהם. מסרתי את קוד המנוע. משה אמר שיחזור אלי תוך כמה דקות.
יאיר לא איש מחמאות אני. אבל אני מודה לך מאוד מאוד. אני לא אקח מנוע קופלט שלי אחרי אוברול. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 18-01-12 ב 12:42. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
נזכרתי הייתה ביד 2 פונטו כחול סגול ברשל"צ עם פתח יניקת אויר על מכסה המנוע שהייתה למכירה והוא שם ראש מנוע של פונטו 1.6 בדוק עם החברים שהחזיקו GT ומכירים .
ראיתי בחו"ל יהיה יקר להביא משם רק ראש מנוע. כשאין ברירה כל אופציה שווה תבדוק עם יבואני מנועים אוליי תמצא משהוא או שיביאו לך |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
ראש של אונו טורבו מתאים. אבל צריץ לעשות שינוי לפלג' מים. ז.א. לבנות מתאם משלושה ברגים לשניים. לעומתו ראש של אונו 1.4 רגילה מתאים אחד לאחד, אבל אין קדחים (היכן שיושבים השסתומים) לכן צריך להרכיב אטם ראש 2.5 מ"מ.
את האטם הבן כבר הזמין והביא. אז אני מחפש ראש של אונו 1.4 רגילה, או רכב שלם לפירוק. אגב, משה לא חזר אלי, צילצלתי מס' פעמים אבל הוא לא נמצא. מיזה הבנתי שאין להם. ביררתי באיביי על ראש חדש ל-GT. המחיר 1.200 ש"ח לא כולל מיסים ביטוח והובלה. אני גם לא בטוח שייאשרו לייבא את זה. ביררתי שוב אצל יבואני מנועים. אין לאף אחד. דוד.
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
בבקשה קח מיספר של מישהו שיש לו פונטו GT לפירוק .. ויש לו פונטו GT שנוסעת והיא מנוע 1.6
אני בטוח שגם הוא ימצא לך פיתרון לרכב 054-4807176 יוסי |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אטם אפשר אצל פרפקט אבל הוא רוצה 200 ש"ח לאטם גבוהה |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
ייטב, קודם כל תודה רבה.
איזה עולם קטן. אותו בחור יוסי הוא חבר של הבן שלי. הוא גר רחוב מאחורי. לפני כמה ימים הבן לקח ממנו ראש של אונו והחזיר לו אותו. יאיר, הבחור יוסי הרכיב על ה-GT שלו מנוע קומפלט של טמפרה 1.6. אבל הרכב לא עובר טסט. ולא אפרט איך בכל זאת מעבירים. אומרים שכל עקבה לטובה. הבן קנה היום ראש מקורי משופץ של GT. הראש עבר שיפוץ כללי אצל מיכאל מרחוב יצחק שדה בת"א. הבן עבר שם במקרה וניכנס אליו לשאול. מיכאל אמר שלפני כשנה מישהו מסר לו את הראש לשיפוץ ולא בא לקחת. יש אחריות על הראש. הבן שילם רק על השיפוץ. יאיר, האטם העבה עלה לנו 150 ש"ח בהזמנה אצל פרפקט בת"א, ולא 200 כפי שכתבת. לא נצטרך אותו ולא ניתן להחזיר הזמנה. מי שצריך מוזמן ליצור קשר. אז לפחות הלילה נישן טוב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
איך אומרים אצלנו בעבודה עוד תזרח עליך השמש
הפתרון הטוב ביותר בשבילך שהרי אתה לא אובה קומבינות החרט מיצחק שדה אחד הטובים שיש בשוק אבל יקרן |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
יאיר מי שלא מכיר אותך לא ראה עולם.
![]() אתה רומז שאכתוב כמה שילמנו על הראש, נכון ?. אז 550 ש"ח בלי להחזיר את הראש הסדוק. הראש המקורי כבר מורכב, העבודה נמשכת בעוד שעה נניע. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה Fiat Punto HGT 2002 | _יניב | מכירה | 0 | 28-08-11 22:33 |
| punto VAN =O | danixs7 | גלריה | 0 | 24-01-11 22:34 |
| punto hgt GSR למכירה | idango | מכירה | 12 | 13-10-09 13:24 |