![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
צפה בתוצאות הסקר: איזה יום אתם מעדיפים? | |||
שישי |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
שבת |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 77.78% |
מצביעים: 18. אתה לא יכול להבציע בסקר זה |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
מירוץ קארטינג למועדון
אהלן.
אחרי ששוחחתי עם גילי בנושא, אנחנו מעוניינים לערוך מירוץ קארטינג במועדון כדי לגבש את החברים ושיהיה לנו כמובן כיף מוטורי. זמן: אחד מסופי השבוע במרץ הקרוב. תקציב: בין 120 ל 140 ש"ח - תלוי בכמות האנשים ובמתכונת. מתכונת: מקצה חימום (אופציונלי, תלוי בתקציב הרצוי), שני מקצי חצאי גמר, וגמר לנהגים המהירים ביותר. מיקום: מגה קארטינג פ"ת או אלפא קארטינג לטרון. מהם קיבלתי הצעות אטרקטיביות. חשבתי גם על פרוקארטינג רחובות, אבל יש שם סירוב לפתוח את הקארטים עד הסוף, דבר שיכול לפגוע בתחרותיות. המסלול בנתניה לא כיפי וגם יקר מאוד, והמסלול בחיפה די טוב אבל מרבית חברי המועדון מהמרכז. עם זאת, אני לא שולל שנלך לשם בהזדמנות אחרת ![]() מכיוון שחורף ויש נטייה לגשם, ההעדפה שלי נוטה לפתח תקווה כי נהיגה בגשם זה אמנם כיף ומאתגר, אבל יכול לתסכל. בגלל שהאשכול הישן קצת זנוח, בבקשה כתבו כאן האם: - אתם רוצים לבוא - יום מועדף: שישי או שבת אודה על התייחסותכם המהירה, צריך לפחות 10 אנשים כדי לארגן פעילות כזו ולרוב צריך לתאם כשבועיים-שלושה מראש. סעו בזהירות, ציון עדכון: האירוע נקבע ל17.03.07 בשעה 13:30. האירוע יערך יחד עם מועדון מאדזה ישראל. האירוע יתקיים במסלול מגה קארטינג בקניון הגדול בפ"ת, חניון מוטה גור קומה 3. המחיר הוא 120 ש"ח לאדם, כולל שתיה. משך האירוע יהיה כ2.5-3 שעות. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
אני מאוד מעוניין להגיע. אבל, חשוב מאוד שזה לא ייצא בין ה19 ל26 במרץ כי אז אני נמצא באבט"ש.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
מצטרף בשימחה, לדעתי מבין כל המסלולים הכי טוב זה בפתח תקווה, גם נמצא בחניון גם מסלול נהדר ולא מתסכל, לא יודע למה אני אישית לא אוהב את המסלול בלטרון
בנושא הכספי לדעתי צריך לבקש מהמקום לסגור פשוט את המסלול לשעתיים בערך ולא להגיד להם להכתיב כמה מקצים וכמה פעמים כל אחד יתחרה, מנסיון של קבוצות אחרות במצב הזה שסוגרים מסלול לשעתיים, כל אחד מהמתחרים יכול לעשות משהו כמו 3 או אפילו 4 מקצים כל מקצה 10-12 סיבובים, ועוד 2 חצאי גמר ועוד גמר, ככה שיוצא הרבה יותר זמן מסלול מאשר, חימום חצי גמר גמר |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני מצטרף - אבל אני צריך לדעת כשלושה שבועות מראש
![]() יום מועדף? שישי - רצוי בבוקר ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
קודם כל שלום..
שלום לא הייתי הפורום הרבה זמן עקב היתייבשות שלו הכוונה נעשה כאן נורא יבש ובקשר לקרטינג למה אי אפשר לעשות משהו בצפון אוףףףף באסה זה הורג אותי כל כך הרבה כסף לדלק וגם לקרטינג אני לא חושב שאניט מגיע מיצטער
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
בכיף !
אין לי בעיה עם הימים, שישי או שבת. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest