![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דינמיק
|
צטט:
מה שכן, במהלך 2011 החליפו לפי ההיסטוריית טיפולים שמשכתי כשקניתי את האוטו, מצתים מקוריים, רתמת חוטי הצתה וסליל הצתה. הטיפולים היו במוסך מורשה. (אגב, בדיוק שנה קודם, גם החליפו מצתים ורתמת חוטי הצתה - מה כל שנה צריך להחליף מצתים?) אני צריך באמת להחליף צמיגים. אני אפתח תראד על זה כדי לקבל המלצות. הצמיגים עם לחץ תקין, ופשוט הגיע הזמן להחליף אותם. מה לגבי פרונט? מה זה "בדוק כיוון ובצע אם צריך"? איפה אפשר רק "לבדוק"? עכשיו לגבי ה-K44. א. איפה קונים את זה? ב. כמה זה צריך לעלות? ג. איך משתמשים בזה? למה חצי פחית ולא כל הפחית? מה אני אעשה עם שאר הפחית? ד. זה ישפר את הצריכה עד כדי כך? (אני מזכיר לך, הרכב שלי עושה 1/11 במשולב והממוצע לפי הפורום הוא 14-15 - הבדלים של 25%...). אמרו לי ש-K44 (וכל תוסף) זה... יפה וטוב אבל 25%? חוץ מזה שמישהו אמר לי שאם אתה מתדלק בסונול (עם הגולד95 שלהם) זה כבר כולל תוספים בפנים (ואני מתדלק בסונול...). אני לא מבין למה הפונטו שלי אוכלת דלק ככה... נ.ב. - אנשים בארץ לא "מושכים" ל-3500 סלד פשוט כי... אם אתה מושך ככה בארץ אתה מגיע לפקק או רמזור אדום תוך 14 שניות...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
פלאגים לא החליפו בטיפול כי זה היה טיפול 100K.
מה שכן, במהלך 2011 החליפו לפי ההיסטוריית טיפולים שמשכתי כשקניתי את האוטו, מצתים מקוריים, רתמת חוטי הצתה וסליל הצתה. הטיפולים היו במוסך מורשה. (אגב, בדיוק שנה קודם, גם החליפו מצתים ורתמת חוטי הצתה - מה כל שנה צריך להחליף מצתים?) באיזה מוסך ? סתם מעניין כי אני מהאיזור ... אני צריך באמת להחליף צמיגים. אני אפתח תראד על זה כדי לקבל המלצות. הצמיגים עם לחץ תקין, ופשוט הגיע הזמן להחליף אותם. מה לגבי פרונט? מה זה "בדוק כיוון ובצע אם צריך"? איפה אפשר רק "לבדוק"? אני גם שוקל : http://www.fiatclub.co.il/forum/show...204#post102204 אולי נעשה ביחד ... ויעשו לנו מחיר לגבי הפרונט יש המון מקומות בין חוצות המפרץ לצומת קריית אתה אתה תוכל להכנס לבדיקה אבל אני חושב שיחייבו אותך על זה , אבל בטח יקזזו מהמחיר אם תחליט לתקן ד"א אתה מרגיש רעידות בהגה במהירות גבוהה או את ההגה "מושך" לצדדית ? עכשיו לגבי ה-K44. א. איפה קונים את זה? ב. כמה זה צריך לעלות? ג. איך משתמשים בזה? למה חצי פחית ולא כל הפחית? מה אני אעשה עם שאר הפחית? ד. זה ישפר את הצריכה עד כדי כך? (אני מזכיר לך, הרכב שלי עושה 1/11 במשולב והממוצע לפי הפורום הוא 14-15 - הבדלים של 25%...). אמרו לי ש-K44 (וכל תוסף) זה... יפה וטוב אבל 25%? חוץ מזה שמישהו אמר לי שאם אתה מתדלק בסונול (עם הגולד95 שלהם) זה כבר כולל תוספים בפנים (ואני מתדלק בסונול...). יש מבצע ב TEN על הK44 אם זה לא נגמר כבר , וגם באוטודיפו ב"חוצות" נראה לי שראיתי שהיה מבצע השבוע אני לא מבין למה הפונטו שלי אוכלת דלק ככה... יכולה להיות בעיה בחיישן למבדה גם ולכן הצריכה הגבוהה נ.ב. - אנשים בארץ לא "מושכים" ל-3500 סלד פשוט כי... אם אתה מושך ככה בארץ אתה מגיע לפקק או רמזור אדום תוך 14 שניות... [/quote]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
אני טיפלתי את ה-100K במורשה בצ'ק פוסט (הכוכב).
את הטיפולים של זה שקניתי ממנו הוא עשה במורשה בעפולה (חלמיש). לא. כמו שכתבתי - האוטו לא מושך, זה למה שאלתי למה צריך בכלל לבדוק כיוון פרונט. מה זה? מאיפה זה? איפה שמעת על זה? איך מתקנים זה? ![]() לגבי ה-K44 - אני מבין מה זה - אבל כמו שכתבתי, האם זה שווה את המחיר? כמה זה יכול לשפר? אני לא מבין למה הפונטו שלי עושה 10-11 לליטר
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הציעו לך לבדוק כיוון פרונט כי זה גם משפיע על צריכת הדלק
חח , חישן הלמבדה שולט על תערובת האויר והדלק ובמידה והוא לא תקין זה גם גורם שיכול להגדיל את צריכת הדלק תשמע , את האמת אני יכול להגיד לך שכשקניתי את האוטו שלי (ספייס 06' דימיק ) הייתי באותו ה"סרט" שהצריכה גבוהה מידי (גם היתה 1-11 ) , גם אני חיפשתי כל מיני גורמים שיכולים להשפיע וכן גם אני שמתי את התוסף ולדעתי זה עזר במעט , אח"כ בדקתי את חיישן הלמבדה והיה תקין הפרונט היה ישר . בסופו של דבר הגורם הכי רציני שיכול להשפיע על צריכת הדלק זה אתה , ושלא תבין אותי לא נכון אין לי מושג בן כמה אתה או כמה שנים אתה נוהג ואני בשום אופן לא בא להעביר ביקורת אבל לדעתי לרכב הזה ספציפית עם התיבה הזאת צריך להתרגל מעט ולשנות את הרגלי הנהיגה כדי להגיע לצריכה טובה לבסוף אני יכול להגיד לך ששבוע שעבר עמדתי על 1-14 בנסיעות משולבות עם עליות לצפת (ולא לפי המחשב כי הוא קצת אופטימי נ.ב שלח לי איזה חוות דעת ממה שיצא לך לראות על מוסך הכוכב בפרטי תודה |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
וד"א אתה נוסע עם ה E דלוק ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
לא, ה-E לא דלוק.
תאמין לי אני לא איזה רייסר מטורף. אני מאיץ בצורה נורמאלית ולא פותח כל רמזור. אבל לפי כל מי שכותב באינטרנט - הממוצע בפונטו הוא 1-14, לא האופטימאלי. תסכים איתי שזה מעצבן שמספרים לך שהאוטו יעשה 1-14 ומי שמספר מספר שהוא אישית עושה בכלל 1-17, ואז אתה מגלה שהוא עושה 1-10/1-11.... מה זאת אומרת "להתאים" את הרגלי הנסיעה? איזה הצעות יש לך? (ואישית, אתה מציע לשים K44? אתה מציע לבדוק חיישן וכיוון פרונט?) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
מאמין לך גבר
אני לא טוען שאתה כן , רק אומר שצריך להתרגל טיפה ...לגמרי ברור מה שאתה טוען , גם אני בזמנו התעצבנתי לגבי ה K44 תנסה ... הזיק זה לא לגבי השאר הייתי ממליץ לך לעשות את זה רק בשביל השקט הנפשי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כבל ספידומטר | elirand55 | אונו - טכני | 2 | 05-07-08 23:44 |
| ספידומטר מזייף. | arun | פונטו - טכני | 1 | 03-07-08 15:28 |