![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
סמל"ת מחזיקים בפנדה הידנית בלבד השנה, אין את הדגם עם הגיר הרובוטי. סביר להניח שעם הגעתה של הפנדה החדשה יגיע גם הגיר הרובוטי.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
תודה.
לא ידעתי שאין במלאי פנדות רובוטיות. יחד עם זאת גם בעבר כפיאט יצאה עם מבצעים על הפנדה (משביר,שופרסל וכיו"ב) היו אלו על הדגם הידני בלבד (ואשתי שתחיה נוהגת רק על אוטומטי...). אני חושש שמחירה של הפנדה החדשה לכשתגיע יהיה גבוה למדי... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
לפי מה ששמעתי, סמל"ת יביאו רק פנדות עם מנוע 1.2 69 כ"ס כמו שיש היום, ולא יביאו את הדגמים עם מנוע ה twin air החדש. אם זה יהיה המצב, לדעתי המחיר לא יהיה גבוה כמו שחושבים...כדאי להם שלא, אחרת באמת לא יהיה משתלם לקנות פנדה.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
האמת היא שעם כל הביקורת הקשה (ואני לא יודע אם היא מוצדקת) שסופגת הלנצ'יה אפסילון עם מנוע הטווין אייר,אולי עדיף באמת המנוע הוותיק והטוב שהוכיח אמינות רבה,חיסכון בדלק ובגרסתו האחרונה גם הספק נאה.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט "חדשה" בבית - ריטמו | gilgil | פיאט אספנות | 35 | 03-07-13 22:31 |
| פיאט פנדה 2011 חדשה, 1250 סמ"ק, ידני. ב - 59,990 ₪ | mgoldst | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-07-11 01:44 |
| דעתכם לגבי רכישת פיאט פנדה חדשה. | yulian1986 | יעוץ ברכישת רכב | 20 | 03-07-11 16:47 |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד