![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד לא הבנתה מזמן שמשטרה זה לדוחות
אתה רוצה להביא את החברה האלה ביד למשטרה כדי שיטפלו בנושא שלך הרי אתה מטריד אותם הרכב שלך לא בולט מבחינת ה-GT מכיוון שלא רשום עליו כלום מה שעניין אותם זה הרדיו דיסק שהיה ברכב ופשוט אתה הופעתה עכשיו אתה מוטרד ואת הכעס אתה מפנה לרכב (מה הייתי צריך את זה בטח אתה אומר) תעבור יום יומיים והכל יסתדר תוריד את המודעה למכירה אמרתי לך תהיה רך הכל יסתדר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
ככל הנראה בדיסק יהיו שירים או משהו בסגנון.
כמו שיאיר כבר אמר,משטרה זה רק דוחות,בשביל המשטרה האירוע שלך זה "עוד פריצת רכב". יכול להיות שהפורצים באמת חיפשו רק רדיו דיסק אבל לא ניתן להתעלם מהעבודה שפונטו GT ניתן לזהות ע"י ג'אנטים,מרכב קופה ועוד כל מיני סימני זיהוי שמבינים יודעים. רוב גנבי הרכב 'הפכו למומחי זיהוי' ברכבים. אף אחד לא יכול לדעת מה היה קורה בסופו של יום אם דוד ובנו לא היו מגיעים. אף אחד לא יודע מה עבר בראשם,אולי חשבו לגנוב קודם את הרדיו דיסק ואז את הGT אבל דוד בדיוק הגיע והפריע להם?..הרי בשבילם זה מתנה,רכב שהושאר באמצע כביש ללא השגחה. ושוב,יכולה להיות שהסיבה היא רק הרדיו דיסק כמו שיאיר ציין אבל מפה אנחנו יכולים רק לנחש מה היה רצונם האמיתי. בכל מקרה הכי חשוב שהאירוע הסתיים ללא נפגעים.לא הייתי ממליץ לך לצאת למסע חיפושים אחריהם,גם אם תמצא אותם ותביא אותם עד לתחנת המשטרה,המשטרה תשחרר אותם לאחר חקירה קצרה.אם תשתמש במעט אלימות,הפורצים יטענו זאת בחקירתם והעונש יבוא עליך.ראה לדוגמא את משפטו של שי דרומי החקלאי שירה בפורץ שפרץ לשטח שלו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3351809,00.html דוד |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
הכיוון המסתמן הוא בדיוק מה שכתבת. לא ניתן לחלאות האלה לשבש לנו את החיים. כבר אמרתי לבן שימחק את המחיר מההודעה ביד 2. והוא אכן מחק. המחיר שפירסם הוא הפסד כספי בפועל, שלא כולל את העבודה. אני מקווה שעוד היום אעודד אותו לא למכור ולמחוק את ההודעה. הוא בטח ישמח. הוא נסע לקנות רדיאטור חדש מאביפרס, ההרצה נגמרה אבל בזמן לחיצה רצינית על הגז, שעון החום עולה מעט מעל לחצי. כזכור הוונטה עובדת טוב בשתי המהירויות ומשאבת המים חדשה. אני גם רוצה שהוא ישתתף באוטו-ספורט ובמפגשי המועדון. צפה לחדשות. דוד
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מצויין!
יש צורך בפורק לחץ חיצוני במידה ועדיין אין עד שבוע הבא במפגש אוטוספורט
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 23-12-11 ב 15:10. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
או עכשיו אתה שפוי ויותר מזה אהבת אב לבן
לפי מה שהבנתי החלפתה את היוניט חום שיושב על הרדיאטור וכדאי שתבדוק חיצוני עם מודד חום כך לגבי חיישן חום שמעתי על זיופים באותה הזדמנות שווה לשים רדיאטור יותר עבה ישנם שמבודדים את הסעפת והצנרת עם חומר מבודד והשלב הבא העברת האינטרקולר בקידמת הפגוש ויותר גדול שהרי החום שם רב |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בוטל. הרכב לא למכירה.
כל הודעות המכירה נמחקו. יאיר, אביפרס נתן רדיאטור לא מתאים. המחיר 600 ש"ח לא כמו שחשבנו. החיוך הראשון של הבן מאז האירוע. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 23-12-11 ב 17:31. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
החלטה נבונה.
שמח שהחלטת לשמור אותה אצלך,מי יודע אולי בפעם הבאה שתרצה למכור אקנה אותה ![]() באמת שאני מבסוט. שבת שלום וחג שמח דוד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרצו לי לרכב+טיפ נחמד | matanmelman | פונטו - טכני | 6 | 07-08-09 15:25 |
| פרצו לי את האוטו! | פיאט כללי | 11 | 13-05-07 18:08 | |