![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
הטרמוסטט חייב להיות אחד תקין כי המחשב כל זמן מקבל קריאה של מנוע קר וזה אוכל לך דלק לא רק בעמידה אלה גם בנסיעה כי התערובת עשירה כל הזמן
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
אני חייב לזרוק את שני השקלים שלי בעניין כאן.
גם לי יש אונו וגם אני בלי טרמוסטט בכלל כי ה טרמוסטט שלי היתקלקל. אז פשוט הוצאתי אותו כדי לשלול את ה בעיה. אז כן בבוקר האוטו מתחמם לאט יותר וכן בנסיעות מחוץ לעיר האוטו עומד על 80 מעלות בערך. אבל אני לא חושב שיש לי עליה גדולה כ"כ בצריכת ה דלק ואני אחד שנוסע המון. ונוסיף לזה אתה עניין שהמנוע שלי עבר כמה וכמה שינויים.
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
שלום חברים,
asaf123 תודה על התגובה! אם כך נשללת האפשרות כי הטרמוסטט הינו הגורם לבעיית צריכת הדלק הגבוהה. הבעיה כניראה באחד מאלה, מנוע הצעדים, חיישן חמצן, מזרק משפריץ, בית מצערת. אלך לבדיקת מחשב כפי שהמליץ לי רפי לין ואחסוך לעצמי כאבי ראש מיותרים דרך אגב ראיתי באחד אתרי האינטרנט לפיאט, שיש תוכנת דיאגנוזה למחשבי רכב מדגם digiplex הפועלת על מחשבי pc מעניין.. יום טוב לכולם אלי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק מוגזמת בפיאט פונטו ספייס 2001...או שלא? וגם- שאלה על צמיגים | assafy | פונטו - טכני | 9 | 06-03-11 11:25 |
| צריכת דלק מוגזמת. פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 8 | 17-07-10 21:47 |
| הרכבזולל דלק - צריכת דלק מוגזמת!!! | Lexxxa | בראבה - טכני | 5 | 11-08-09 15:39 |
| אונו מתחממת (או שלא?)[אונו שנת 95 מנוע 1400] | eliran_a | אונו - טכני | 8 | 10-03-08 23:27 |
| עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד