![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
שאלה שאילתית HID 8000K יעבור טסט?
אני מעוניין לשים בפונטו יותר נכון לקנות וזא לשים .. כניראה זה הפתרון היחיד לתאורה נורמלית
השאלה אם זה יעבור טסט או רק 6000K יעבור |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
מבחינת החוק היבש
אף אחת מהגדלים שציינת לא אמורים לעבור טסט - שכן אינם מקוריים בפועל - זה כבר סיפור אחר |
|
|
#3 |
|
Guest
|
פירוט
http://www.gv-system.com/product_inf...roducts_id=423
רכב אשר לא מגיע עם מנורות אילו לארץ ולא רשום ברישון של הרכב ! זאת עבירה ויתכן ויורידו לך את הרכב מהכביש ותצתרך לעשות טסט חדש !! גם לי יש לי את מערכת הזו ברכב . יש לך רכב חדש משנת 2004 אז תוכל להשים את זה והשוטרים לא יגידו לך כלום !!! מכיוון שרוב הרכבים היום מגיעים עם מערכת תאורה זו !! אם תוכל לפרט לגבי הרכב ? שנה וכדו'? |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Re: פירוט
צטט:
ככה שלא ניראה לי יהיה בעיה לשים hid מה שכן בגלל שכל הקיטים היום זה plug and play אב ביג דיל פעם בשנה לטסט ננתק את זה ונשים נורות רגילות לא חושבים? |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
לא תהיה בעיה לי יש קסנון בפונטו HGT ועברתי טסט חלק ובלי בעיות אצלי הקסנון הוא 8000K רק לידיעה כללית הפנסים האלה בנויים לקסנון כמו כפפה ליד בגלל העדשות האופטיות אין סינוור בכלל ואים תשים לב בכל המכוניות שהקסנון מגיע מקורי עם הרכב אז הפנס הוא לא פנס פתוח אלא פנס עים עדשות אופטיות לכן לפונטו ספייס זה מתאים.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
כן וליתר דיוק ומשום מה אני לא רואה אנשים משתמשים במילה הזאת אבל לפנסים האלו קוראים Projector יענו פרוג'קטורים...
תודה על התשובה הזמנתי 10000K מחכה שיגיע מחו"ל |
|
|
#7 |
|
Guest
|
תגובה
הפנסים של הספייס אלו הפנסים הכיי הכייי יפים שיש . נקודה !!
ובכלל זה רכב יפייפה |
|
|
#8 |
|
Guest
|
לפי דעתי 10000K זה קצת גבוה מכיוון שכמה שאתה עולה בסולם קלווין העוצמה יורדת והצבע יותר נוטה לכיוון סגול 6000K זה האידיאלי לפי דעתי. אתה רוצה גוון יותר כחול קצת לך על 8000K אבל 10000K זה כבר מוגזם והאור יהיה מאוד חלש.
דרך אגב במכוניות שהקסנון מגיע מקורי אז הנורות מגיעות בגוון של 4500K עד 6000K לא יותר מזה. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
אם כבר קסנון, אז רק משו בין 4500K ל-6000K
|
|
|
#10 | |
|