מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו elx החדשה שלי
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

Punto_gt95
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו שהייתה לי
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הקופה


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


 
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 13-02-07, 15:15   #11
Guest
 
הודעות: n/a
ניר (ואדי) נכון שלאונו אין יומרות מוטוריות. היא תוכננה כרכב להמונים. גם פורד מודל T. ואני חושב שנינו נהנה להסתכל על פורד מודל T.
גם לפיאט 500 אין יומרות מוטוריות ובכ"ז מדובר באחד הרכבים היותר קלאסיים. כל כך קלאסי שיש לו מועדוני מעריצים בכל העולם (למרות מנוע 500CC מקורר אוויר, ואבזור של עגלה עם סוס).

נכון שגיוון זה חשוב למועדון, אבל גם כמות. ואני לא חושב שהיא באה על חשבון האיכות במקרה שלנו, וכל חבר במועדון נשפט על פי אופיו ומעשיו, ולא על פי האוטו שיש לו - אנחנו לא חבורה של כוסיות מרמת השרון (ויסלחו לי החברים מרמת השרון).

והערת אגב, אני לא חושב שלאונו טורבו יש יומרות מוטוריות, אחרי הכל, היא לא יכולה לפנות - ובשאר העולם מתייחסים אליה כמו לזבל מצוי. קונים אחת בפחות מ-200 פאונד.

ולגבי התמונות, ברור שכל אחד יצלם את מה שהוא רוצה ואת מה שמעניין אותו (ואכן זה לא מעניין לצלם אונו - כי יש כזאת בכל פינת רחוב), וכן אותנו מעניינים הרכבים שפחות רואים על הכביש - אבל מכאן ועד ללזרוק את כל בעלי האונו מהמועדון המרחק גדול. גדול מדי לטעמי.

אחרי הכל באיטליה אף אחד לא מתרגש מאלפא רומאו, בגרמניה אף אחד לא מתרגש מ-BMW, ובאנגליה אף אחד לא מתרגש מיגואר (חוץ מבמקרים שנופל לה האגזוז והיא יוצרת פקק על ה-M1).

אין ספק שרכבים "מיוחדים" (X1/9, הפיאט קופה, האלפות, ה-HGT, האונו טורבו, הרכבי אספנות, וכו') הם אלה שמושכים את העין ואת הסקרנות של כל מי שמגיע, ולא עוד "סתם אונו". אבל גם ל"סתם אונו" יש לדעתי מקום אצלינו.

דבר אחרון - אין ספק שהמטרה שלנו היא לעודד את החברים להיות פנאטיים בקשר למכוניות שלהם ולתחזק אותן ברמה הגבוהה ביותר, ולשמור עליהן בהתאם. ומי שחושב שאגזוז, ספויילר, מדבקות, אורות ושאר ירקות זה יפה - שיהנה מזה. על טעם וריח...

*אין ההודעה בא להעליב אף אחד. חילוקי דעות זה דבר משובח שמפרה את המחשבה. אני באופן אישי אשמח לראות את כולם (ואף יותר) בכל אחד מהאירועים.
 
 


חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:28.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד