![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ELX ספייס
|
ראש מנוע בפעם השנייה
אין מילים אחרות לתאר זאת, הפיאט שלי בגדה בי! האוטו כעת על 230,000 ושוב ראש מנוע, לאחר שב- 180,000 עשיתי ראש+ טיימינג.
אין מה להטיף לי על תחזוקה, האוטו מתוחזק היטב, פארפלו שמן מנוע של מובייל,וכדומה. אני כעת מעוניין להחליף את ברגי הראש מנוע, מדובר על שישה ברגים מישהו יודע מה העלות שלהם? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ברגי ראש מנוע
בדוק את הפרטים לגבי ברגי ראש מנוע וחלפי פיאט עם אלי או אבי כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=63 זה קצת מוקדם לתקלת ראש מנוע לאחר כ 50000 ק"מ מהפעם הראשונה, אבל יתכן שזה בגלל התחממות מנוע או טעות בעבודה הקודמת או אטם ראש ירוד באיכותו או שראש המנוע לא עבר יישור. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נצלש:
תוך כדי טיפול ראש מנוע במוסך מורשה, התבצעה אצלי העבודה הבאה: "הברגת 12 הברגות תותב לברגי ראש מנוע ותושבת מנוע ימין" בעקבות הטיפול, הרכב רועד בסרק (זו ויברציה מעצבנת כזו, הרכב עובד תקין והכל, פשוט בסרק הוא רוטט באופן קבוע. הסל"ד לא זז- קבוע על 800). בתא הנוסעים הויברציה מציקה ממש, עד כדי בלתי נסבלת. הויברציה לא הייתה לפני הטיפול ראש מנוע. האם ייתכן שהרגת התותבים נעשה שלא כשורה \ היא הגורם לרטט המעצבן? אם לא, מה עלול לגרום לרטט הזה, שכאמור לא היה לפני הטיפול? אם כן, האם נהוג שהמוסך יבצע תיקון\שיפור לעבודה כזו ללא תוספת תשלום? תודה, |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעידות במכונית
חזור למוסך (איזה והיכן?) לבדיקה ותיקון הבעייה.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| HGT רמת אפעל | עידו | קניה | 1 | 08-09-10 18:42 |
| בפעם המי יודע כמה שוב תאונה לנגד עיני | shachar | רכב כללי | 0 | 16-03-10 11:32 |
| פונטו 00דור ראשון-מאוורר לא פועל במהירות השנייה | דידו | פונטו - טכני | 6 | 07-12-09 00:10 |
| [ארכיון] סרטון מצולם: ירי רקטות לעבר יוקנעם- מלחמת לבנון השנייה | stio | אוף טופיק | 5 | 07-06-08 21:10 |
| ראש מנוע בפונטו HSD (בפעם הבאה אל תשכח את דגם הרכב) | פורום הגראז' | 3 | 21-07-07 21:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד