![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נכון.
תיקון טעות. הקניסטר בGT נמצא בכנף כמו בדור 1. לקחתי פסק זמן לנוח מעט מהאוטו הזה. לפני חצי שעה הבן הביא את הבלוק מהחרט. לאחר שהביט בו לקח אותו חזרה לחרט. אמרתי לו, לא לתת לחרט הזה לחרוט את הבלוק. הוא עשה לי בעבר פשלה בחריטה של מנוע סוברית E10. נכון שהמחיר פיתה אותו 250 ש"ח. אני רציתי לקחת את הבלוק ל"סמוך" שהוא מומחה. המחיר שביקש לי על חריטה 600 ש"ח. יכולותי ללחוץ אותו לפחות. חרטתי עשרות מנועים אצל "סמוך" מעולם לא היתה פשלה. אז אני שואל אותך, איך להיות רך ?. זכור את הפתגם, "חושך שבטו -שונא בנו" = הורה שמחליט שאינו מוכן בשום אופן ללחוץ את בנו או להפעיל עליו משמעת, מונע ממנו את החכמה המגיעה בעקבות הלחץ. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
איפה המשוגע מלמעלה תלמד
אין חכם כבעל ניסיון אפשר תצלום נוסף של הקניסטר היכן שמתחברים הצינורות קצת שמאלה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
קשה לצלם שם, הצינורות בחלק העליון של הקניסטר. כדי לטפל בו צריך לשחרר אותו מהכנף.
דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
פתחתי את הקניסטר וניקיתי עם קומפרסור יצאו גרגירים שחורים
על הדרך ניקיתי את הצינור המוביל לטנק הדלק ראיתי מהצד שיוצא אדי בנזין הבנתי שתקין על הדרך פתחתי את מכסה הטיימינג פקק נס קפה היה בו חור ונזל מים שפתאום היו חסרים לי גם הוחלף השאלה בזמן האחרון הוחלפו 2 פקקי נס קפה ו2 פקקים רגילים מה זה אומר שהפונטו רוצה נס קפה עם 2 סוכר תמונות בהמשך |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מה עם בדיקת מתח ?.
דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא עשיתי יש חיבור חיצוני שאפשר לבדוק אותו
חוץ מזה אם אמרתה שזה 12V אז אין סיכוי למתח אחר או שיש או שאין |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אין סיכוי למתח אחר. כמו שכתבת או שיש או שאין.
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת לוח שעונים מפונטו אקטואל לפונטו אקטיב אפשרית? | amitbl | פונטו - טכני | 0 | 24-06-09 02:39 |
| פרוייקט מצולם "בניית גבות לפונטו מפיברגלס" לפונטו | פונטו - טכני | 26 | 20-08-07 22:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד